Life

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της (video)

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της (video) Φωτογραφία: EUROKINISSI
Μαρινέλλα: Γιατί νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ, τι αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου στις 25 Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Υγεία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από πηγές του Νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ομαλά, τα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν χωρίς επιδείνωση και οι θεράποντες ιατροί αισιοδοξούν. Το αιμάτωμα απορροφάται σταδιακά γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι η μεγάλη τραγουδίστρια ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

Η υγεία της Μαρινέλλας: Γιατί νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό και έδωσε τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένει ακόμα στη ΜΕΘ. Όπως αποκάλυψε η κα Παγώνη «Είναι απόφαση των γιατρών της. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει εκεί ώστε να σταθεροποιηθεί καλύτερα. Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από τους θεράποντες ιατρούς του. Οι υπόλοιποι δε μπορούμε να κρίνουμε γιατί παραπάνω ή γιατί παρακάτω. Η Μαρινέλλα έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα κι αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο αυτήν την εβδομάδα και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης» .