Life

Σταθερή η πορεία της υγείας της Μαρινέλλας: «Είναι νωρίς, θέλει χρόνο»

Σταθερή η πορεία της υγείας της Μαρινέλλας: «Είναι νωρίς, θέλει χρόνο» Φωτογραφία: intime
Τι αναφέρει η Ματίνα Παγώνη για την υγεία της Μαρινέλλας.

Στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διράκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σήμερα στο Buongiorno για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης ερμηνέτριας τονίζοντας ότι: «Δεν χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ανακοινωθέν, δεν έχει κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα η οποία την παρακολουθεί, έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στη μονάδα, είναι μια σταθερή κατάσταση αλλά όπως έχουμε πει είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε ότι αύριο βγαίνει. Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα».
«Θέλει χρόνο»

Όπως ανέφερε το γεγονόες ότι δεν υπάρχει καποια μεγάλη επιπλοκή και η φαρμεκευτική αγωγή φαίνεται ότι δουλεύει είναι ένα ιδιαίτερ ενθαρρυντικό στοιχείο για την πορεία της υγείας της.

«Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος γρήγορα σε οποιονδήποτε ασθενή, πόσω μάλλον σε έναν ασθενή που είναι προχωρημένης ηλικίας. Δεν υπάρχει ορισμένος χρόνος που μπορεί να μείνει μέσα στη μονάδα. Από ό,τι φαίνεται, η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι καλό ότι δεν υπάρχει μια μεγάλη επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν, δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε. Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα γι’ αυτό και σωστά δεν βγάζουν κάθε ημέρα ανακοινωθέν. Ας αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί, είναι νωρίς, θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει χρόνο απλώς».