Life

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οδηγός λεωφορείου την έβρισε στο Περιστέρι - Τι κατήγγειλε

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οδηγός λεωφορείου την έβρισε στο Περιστέρι - Τι κατήγγειλε
Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε στην Μπάγια Αντωνοπούλου - «Θα δεις τι θα σου κάνω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατήγγειλε πως οδηγός λεωφορείου στο Περιστέρι της επιτέθηκε λεκτικά και την έβρισε. Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε με ανάρτησή της, όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου σε πολυσύχναστο σημείο της περιοχής.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην ανάρτησή της.

Όπως εξήγησε και σε δηλώσεις της η δημοσιογράφος «Οδηγούσα στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστερι, κεντρικός δρομος και ήμουν στην αριστερή λωρίδα.Ένα λεωφορείο βρισκόταν στη λεωφορειολωρίδα όπου εκεί, όντως κακώς, ήταν παρκαρισμένα κάποια αυτοκίνητα. Ο οδηγος του λεωφορείου θεώρησε ότι πρέπει να με προσπεράσει από δεξιά και πήγαινε και με μεγάλη ταχύτητα. Εγώ όταν τον είδα δεν τον άφησα αρχικά να προσπεράσει, γιατί δεν είχα περιθώριο από αριστερά. Και ξαφνικά, βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο και αρχίζει να βρίζει αισχρά και να απειλεί. Έμεινα άφωνη, ταράχτηκα και δυστυχώς δεμ πρόλαβα να τραβήξω σε βιντεο τις βρισιές και τις απειλές τους. Όταν ξεκίνησα να τραβάω video, γκαζώνει με φορά και όπως έφευγε μου φώναξε ότι αν το ανεβάσω στα social media θα έρθει να με βρει για να με… τακτοποιήσει.»

Τι απαντά η ΟΣΥ για το περιστατικό

Σε συνέχεια του περιστατικού εξύβρισης επιβατών από οδηγό, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14/10/2024, σε αστικό λεωφορείο της Ο.ΣΥ, ζητήθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού, που ήδη δρομολογήθηκε από την Ο.ΣΥ. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά.