Life

Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ στον Πειραιά - Επισκέφθηκε ταβέρνα

Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ στον Πειραιά - Επισκέφθηκε ταβέρνα
Εμφάνιση έκπληξη του Νίκολας Κέιτζ στον Πειραιά.

Ο Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για την ταινία «The Carpenter’s Son», μέρος των οποίων πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα, επισκέφθηκε ταβέρνα στον Πειραιά.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος μοιάζει σχεδόν αγνώριστος μεταξύ άλλων, δοκίμασε τζατζίκι και ντολμαδάκια, που του άρεσαν ιδιαίτερα, και έδειξε ενθουσιασμένος με τις ελληνικές γεύσεις.

Την αποκάλυψη για την επίσκεψη του Χολιγουντιανού σταρ στη συγκεκριμένη ταβέρνα έκανε γνωστή ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μέσω ανάρτησης στο instagram.

«Είχα την τιμή να υποδεχτώ στο κατάστημα (Αρλεκίνος) Έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, τον Nicolas Cage!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Κεφαλάς, ιδιοκτήτης του γνωστού μαγαζιού.

«Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά. Τον υποδέχτηκα, ήταν ευγενέστατος και απλός, μας χαιρέτησε. Ζήτησε τζατζίκι χειροποίητο, του φτιάξαμε, ντολμαδάκια, έφαγε μία πικάνια, πατάτες τηγανητές, κεφτεδάκια, του άρεσαν πάρα πολύ. Ήρθε με το παιδί του και τη γυναίκα του, ήταν εδώ και η ασφάλειά του, είχε πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε για την επίσκεψη του Νίκολας Κέιτζ στο μαγαζί του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.