Οικονομία

Διαμαρτυρία αγροτών στην Λαμία

Διαμαρτυρία αγροτών στην Λαμία Διαμαρτυρία αγροτών στην Λαμία
Σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 10.30 π.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ στη Λαμία καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου Ανθήλης αντιδρώντας στην εφαρμογή της αντιαγροτικής πολιτικής και των αυξημένων εισφορών στον ΟΓΑ

Στο κάλεσμα της η Συντονιστική Επιτροπή σημειώνει:

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων συνεχίζει απαρέγκλιτα την εφαρμογή αντιλαϊκών, αντιαγροτικών πολιτικών, της ΚΑΠ και των κατευθύνσεων της ΕΕ, που πέρα όλων των άλλων εξωθούν όλο και περισσότερους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους εκτός ασφάλισης επιβάλλοντάς μας να πληρώσουμε αυξημένες εισφορές στον ΟΓΑ και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από τον Ιούλη 2015, την ίδια ώρα που οι αγροτικές συντάξεις παραμένουν βοηθήματα πείνας και δίνονται μετά τα 67 χρόνια.

Η ασφάλιση είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τις αγροτικές οικογένειες και για όλο το λαό. Αντιπαλέψαμε επί 40 μέρες στα μπλόκα τις αυξήσεις στις εισφορές και όλα τα αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω.

Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε στο δρόμο του οργανωμένου αγώνα και σε αγωνιστική συμπαράταξη με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα έως ότου να ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν».

NETWORK