Οικονομία

Προνοιακά επιδόματα: Οι ημερομηνίες που πληρώνουν οι δήμοι

Προνοιακά επιδόματα: Οι ημερομηνίες που πληρώνουν οι δήμοι
Προνοιακά επιδόματα: Οι ημερομηνίες που πληρώνουν οι δήμοι Μετά την έγκριση της πίστωση των χρημάτων για τα προνοιακά επιδόματα στους δήμους της χώρας για το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου οι δήμοι με την σειρά τους ανακοινώνουν τις ημερομηνίες πληρωμής στους δικαιούχους ενώ συνολικά το διάστημα που θα καταβληθούν τα χρήματα θα είναι απο τις 9 εως τις 25 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Αθηναίων θα καταβάλει στους δικαιούχους τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2016 στις 9/11 ενώ ο Δήμος Πειραιά μια ημέρα μετά στις 10/11.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι τα προνοιακά επιδόματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων, ανακοινώνει ότι η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων, για το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2016, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 και οι δικαιούχοι θα μπορούν να εισπράξουν το επίδομα τους από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016.

Από το Δήμο Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου και οριστικοποίησης της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων των μηνών Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2016, η οποία γίνεται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε.

Tα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 10/11.

Πληρωμή στο Δήμο Σερρών

Ανακοινώθηκε από την Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων του Δήμου Σερρών, ότι τα προνοιακά επιδόματα θα καταβληθούν, σε όλους τους δικαιούχους, την Παρασκευή 11-11-2016.

Την Παρασκευή τα προνοιακά επιδόματα στο Δήμο Κεφαλονιάς

Το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Κεφαλονιάς σας ενημερώνει ότι τα Προνοιακά επιδόματα του διμήνου Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2016, θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιδοματούχων την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Πληρωμη στο Δήμο Παλλήνης

H Διεύθυνση Koινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Παλλήνης ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του 5ου διμήνου 2016, θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Πληρωμη στο Δήμο Ηρακλείου

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου ανακοινώνεται η πίστωση λογαριασμών 3.731 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μονίμων κατοίκων των Δήμων Ηρακλείου, Αρχανών-Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Μινώα Πεδιάδος, για το δίμηνο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 η οποία θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016.

Οι δικαιούχοι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Φαιστού πληρώνονται από τους οικείους Δήμους.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου θα πληρώνει εφεξής μόνο τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου του από το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Πληρώνει ο Δήμος Πατρέων τα προνοιακά επιδόματα

Την Δευτέρα θα καταβάλει ο Δήμος Πατρέων τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους κατοίκους AdTech Ad Από την Αντιδημαρχία Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας ανακοινώνεται ότι οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων θα πληρωθούν τα επιδόματα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων διμήνου Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2016 απο το Δήμο Θεσσαλονίκης

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ανακοινώνεται ότι οριστικοποιήθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016. Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμών ορίζεται η 14/11/2016 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, σύμφωνα με το νέο τρόπο πληρωμής (ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣ Α.Ε.).