Οικονομία

Προσλήψεις στο Δήμο Παπάγου Χολαργού

Προσλήψεις στο Δήμο Παπάγου Χολαργού
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ΕΠΤΑ (7) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δ.Ο.Π.Α.Π. Παπάγου-Χολαργού, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Αυτοχρηματοδοτούμενα Πολιτιστικά Επιμορφωτικά τμήματα ΔΟΠΑΠ»

σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό απασχόλησης)
Κωδικός απασχόλησης Τόπος εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101 Έδρα του ΝΠΔΔ (δήμος Παπάγου- Χολαργού) ΠΕ Ζωγραφικής Έως 12 μήνες 1
102 Έδρα του ΝΠΔΔ (δήμος Παπάγου- Χολαργού) Δ.Ε Δασκάλα/ος χορού Έως 12 μήνες 1
103 Έδρα του ΝΠΔΔ (δήμος Παπάγου- Χολαργού) Δ.Ε Δασκάλα/ος Κοπτικής - Ραπτικής Έως 12 μήνες 1
104 Έδρα του ΝΠΔΔ (δήμος Παπάγου- Χολαργού) ΔΕ Δασκάλα/ος Κοσμήματος Έως 12 μήνες 1
105 Έδρα του ΝΠΔΔ (δήμος Παπάγου- Χολαργού) ΔΕ Δασκάλα/ος Μουσικοκινητικής Αγωγής - ORFF Έως 12 μήνες 1
106 Έδρα του ΝΠΔΔ (δήμος Παπάγου- Χολαργού) Π.Ε Θεατρολόγος Έως 12 μήνες 1
107 Έδρα του ΝΠΔΔ (δήμος Παπάγου- Χολαργού) ΔΕ Αγιογράφος Έως 12 μήνες 1


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου Παπάγου 15669 απευθύνοντάς την στη Γραμματεία του ΔΟΠΑΠ (κα

Σ. Σκιάνη) ή στο Τμήμα Πολιτιστικού υπόψη κου Στέλιου Οικονόμου (τηλ. επικοινωνίας: 210-6543879 εσ. 105). Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μόνο μία αίτηση επιλογής, ΚΑΙ μόνο για μια θέση κατηγορίας προσωπικού ΠΕ ή ΔΕ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε ημερήσιες εφημερίδες, της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στον δικτυακό τόπο της Υπηρεσίας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), β) Στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση.

Δειτε την προκηρυξη εδω