Οικονομία

3 Θέσεις εργασίας για ναυαγοσώστες Δήμος Λέσβου

3 Θέσεις εργασίας για ναυαγοσώστες Δήμος Λέσβου
3 Θέσεις εργασίας για ναυαγοσώστες Δήμος Λέσβου Ο Δήμος ΛΕΣΒΟΥ ύστερα από την υπ' αριθ. 205/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου η οποία εγκρίθηκε με την αριθμ. πρωτ. 33482/3558/4-7-2013 Απόφαση της Γενικής Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (03) ναυαγοσωστών, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών -επάνδρωση των πλαζ του Δήμου Λέσβου που έχουν χαρακτηριστεί πολυσύχναστες για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και τουριστικής προβολής- για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο

Ο Δήμος ΛΕΣΒΟΥ ύστερα από την υπ' αριθ. 205/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου η οποία εγκρίθηκε με την αριθμ. πρωτ. 33482/3558/4-7-2013 Απόφαση της Γενικής Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (03) ναυαγοσωστών, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών -επάνδρωση των πλαζ του Δήμου Λέσβου που έχουν χαρακτηριστεί πολυσύχναστες για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και τουριστικής προβολής- για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που από την υποβολή των αιτήσεων προκύψει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης της θέσης Π Ε Ναυγοσωστών από υποψήφιους που να διαθέτουν έστω και τα ελάχιστα Ειδικά - Τυπικά προσόντα που περιγράφονται στην αντίστοιχη ειδικότητα, ο Δήμος δύναται να καλύψει τη θέση από ενδιαφερόμενους της ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσωστών, ήτοι να προσλάβει τρεις (3) ΔΕ Ναυαγοσώστες με τα αντίστοιχα Ειδικά - Τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς εκτός από τα ανωτέρω δικαιολογητικά προσόντων και τα ακόλουθα:
1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07» και ότι «το τελευταίο 12μηνο (ο υπολογισμός του οποίου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του ν. 2190/1994) δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών» (παρέχεται από την υπηρεσία)
3. Πιστοποιητικό υγείας από Υγειονομικό Κέντρο ή Κρατικό Νοσοκομείο, που να αναφέρει ότι δεν πάσχουν από μεταδοτική ασθένεια και είναι ικανοί από ιατρικής άποψης να ασκήσουν το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.
ΣΗΜ. (1): Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτών.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (Α) στα κεντρικά γραφεία του Δήμου ΛΕΣΒΟΥ (Δ/νση: ΕΛ. Βενιζέλου 13-17 Μυτιλήνη τηλ: 2251350596 -και στο αρμόδιο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου και (Β) στα Γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων (στους κατά τόπο αρμόδιους υπαλλήλους) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (6) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Λέσβου, ήτοι μέχρι και Δευτέρα 5-8-2013.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΠΕ

Ναυαγοσωστών

1

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Δύο (2) μήνες

1) Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής
Αγωγής και Αθλητισμού ειδικότητας
Ναυαγοσωστικής ή Κολύμβησης ή
Υδατοσφαίρισης ή δραστηριοτήτων νερού
κλειστού ή ανοικτού χώρου ΑΕΙ ή το
ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού
Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή
Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε)
ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών
της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης
ειδικότητας

2) Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι
Άδειας ναυαγοσώστη από Λιμενική Αρχή, η
οποία θα είναι σε ισχύ.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ: (Εφόσον οι

θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)

1) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή
δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
(Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών
Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή
ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή
αλλοδαπής™,

2) Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι
Άδειας ναυαγοσώστη από Λιμενική Αρχή, η
οποία θα είναι σε ισχύ.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Β' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ: (Εφόσον οι

θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)

1)Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας (1) και προσκόμιση εμπειρίας ναυαγοσώστη ενός (1) τουλάχιστον εξαμήνου.