Οικονομία

Προσλήψεις στο εθνικό κέντρο τεκμηρίωσης

Προσλήψεις στο εθνικό κέντρο τεκμηρίωσης
Εθνικό κέντρο τεκμηρίωσης ανακοινώνει:την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της πράξης «Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Κατάθεσης, Διαχείρισης και Διάθεσης Ανοικτών Δημόσιων Δεδομένων Τεκμηρίωσης και Ψηφιακού Περιεχομένου» για την υλοποίηση των ακόλουθων:

Ημερομηνία δημοσιοποίησης: Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013.
Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013.


Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης διατίθεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
■ στο δικτυακό του τόπο: http://www.ekt.gr/news/tenders
■ στα γραφεία του: Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Τ.Κ. 11635, Αθήνα, 6ος όροφος, κα Δ. Τριανταφυλλίδου, ώρες 11.00-14.00.
Σημαντική Σημείωση: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/ ΕΙΕ θα παραμείνει κλειστό λόγω καλοκαιρινών διακοπών την εβδομάδα 12 -16 Αυγούστου 2013. Την εν λόγω εβδομάδα το κείμενο της πρόσκλησης θα είναι διαθέσιμο μόνο διαδικτυακά.

Υποβολή Αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέχρι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 τα ακόλουθα:
1. Αίτηση, συμπληρωμένη με τα στοιχεία του υποψηφίου και τον κωδικό του έργου (ή των έργων) για τα οποία εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα.
Η αίτηση είναι διαθέσιμη στον δικτυακό τόπο του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης http://www.ekt.gr/news/tenders.
2. Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 του Ν.1599/1986), υπογεγραμμένη από τον υποψήφιο, στην οποία θα δηλώνεται:

■ η ακρίβεια των στοιχείων του βιογραφικού σημειώματος
■ η χρονική διαθεσιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια του έργου καθώς και η διαθεσιμότητα για την εκπόνηση τμημάτων του έργου επί τόπου σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του ΕΚΤ
■ για τους άνδρες, η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων μέχρι 01.10.2013, ή η νόμιμη απαλλαγή από αυτές.
■ η μη ύπαρξη κωλύματος από ποινική καταδίκη ή υποδικία.
Το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) διατίθεται ηλεκτρονικά
3. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, κατά προτίμηση σύμφωνα με το πρότυπο βιογραφικό σημείωμα Europass σε μορφή αρχείου Open Document Text (.odt) ή .doc/.docx. Για την παραγωγή των παραπάνω μορφών αρχείων μπορούν να χρησιμοποιηθούν προγράμματα επεξεργασίας κειμένου όπως Libre Office Writer, Open Office Writer, Microsoft Word. Πληροφορίες για τη δημιουργία βιογραφικού σημειώματος Europass παρέχονται στο διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας
(http: //europass. cedefop. euro pa.eu/europass/home/vernav/Europass+Docu ments/Europass+CV.csp), από τον οποίο διατίθενται επίσης πρότυπα αρχείων προς συμπλήρωση
(http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Downloads/Euro passCV/CVTemplate.csp).
Η υποβολή των ανωτέρω στοιχείων γίνεται κατά προτίμηση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://www.ekt.gr/news/tenders.
Στην περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής, η αίτηση συμπληρώνεται online και υποβάλλεται, αφού εισαχθούν ως συνημμένα αρχεία:
α. το βιογραφικό σημείωμα και
β. η υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον υποψήφιο είτε σαρωμένη ολόκληρη σε μορφή pdf ή jpg είτε σε μορφή αρχείου επεξεργαστή κειμένου (.odt ή .doc/.docx) με ενσωματωμένη σαρωμένη υπογραφή.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπεριλάβουν στο φάκελο την αίτηση, την υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση και το βιογραφικό σημείωμα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (CD).

Σε κάθε περίπτωση οι αιτήσεις και τα λοιπά στοιχεία πρέπει να έχουν περιέλθει στο ΕΚΤ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013.
Αιτήσεις οι οποίες περιέρχονται με οποιονδήποτε τρόπο στο ΕΚΤ μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Αιτήσεις οι οποίες δεν συνοδεύονται από το βιογραφικό σημείωμα και την υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου δεν εξετάζονται.
Διευκρινήσεις σχετικά με την παρούσα πρόσκληση παρέχονται από τη Γραμματεία του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, κα Δ. Τριανταφυλλίδου, τηλ.: 210-7273900, * ώρες 11.00-14.00, Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, Τ.Κ. 11635, Αθήνα, 6ος όροφος.
Μετά την επιλογή τους, οι υποψήφιοι θα κληθούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (παρ. 2.1).

Τίτλος έργου

Κωδικός

Διάρκεια έργου

Ειδικότητα

Αριθμός ατόμων

1.

Δημιουργία και Παροχή Υπηρεσιών συλλογής, απόθεσης, διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας και διαφύλαξης ψηφιακών πολιτιστικών πόρων των φορέων των Προσκλήσεων 31 και 31.2. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην αυτόματη συγκέντρωση υλικού από φορείς που δεν χρησιμοποιούν τις υποδομές αποθετηρίου του ΕΚΤ για τη διάθεσή του υλικού τους

SaaS 0136

12 μήνες

ΠΕ -Πληροφορικός/ Μηχανικός Η/Υ

1

2.

Δημιουργία και Παροχή Υπηρεσιών συλλογής, απόθεσης, διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας και διαφύλαξης ψηφιακών πολιτιστικών πόρων των φορέων των Προσκλήσεων 31 και 31.2. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην αυτόματη συγκέντρωση υλικού από φορείς που δεν χρησιμοποιούν τις υποδομές αποθετηρίου του ΕΚΤ για τη διάθεσή του υλικού τους

SaaS 0137

12 μήνες

ΠΕ -Πληροφορικός/ Μηχανικός Η/Υ

1

3.

Ανάπτυξη διαδικτυακού περιβάλλοντος για την ενιαία πρόσβαση στις υπηρεσίες της Πράξης, τη συγκέντρωση και διάθεση πληροφορίας σχετικής με την Πράξη και την πληροφόρηση και επικοινωνία των φορέων χρηστών

SaaS 0139

24 μήνες

ΠΕ -Πληροφορικός/ Μηχανικός Η/Υ

1