Οικονομία

60 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας

60 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας
60 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Ανακοινώνει Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού εξήντα (60) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου για την εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Ανακοινώνει

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού εξήντα (60) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου για την εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται μεταξύ τους με τα ακόλουθα κριτήρια:

Α. Xpovoc Ανεργίας: 200 μονάδες για τέσσερις μήνες ανεργίας και 75 μονάδες ανά μήνα ανεργίας άνω των 4 μηνών με ανώτατο όριο τους 12 μήνες.
Ο υπολογισμός του χρόνου ανεργίας γίνεται από την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και προς τα πίσω και αφορά πλήρεις μήνες.
Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ και αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

Β. Xpovoς Εμπειρίας: 7 μονάδες για κάθε μήνα εμπειρίας με ανώτατο όριο τους 60 μήνες. Ο αριθμός των μηνών εμπειρίας προκύπτει από βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα ΚΑΙ υπολογίζεται είτε με βάση τον αριθμό των ημερών ασφάλισης είτε με βάση τη χρονική περίοδο ασφά-λισης.
Οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, για τους οποίους η ασφαλιστική κάλυψη προκύπτει από ημέρες ασφάλισης, υπολογίζουν τους μήνες εμπειρίας διαιρώντας το σύνολο των ημερών ασφάλισης διά του 25.
Οι ασφαλισμένοι σε λοιπά ασφαλιστικά ταμεία πλην του ΙΚΑ, για τους οποίους η ασφαλιστική κάλυψη προκύπτει από τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης της χρονικής περιόδου ασφάλισης, υπολογίζουν τους μήνες εμπειρίας αφαιρώντας την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης από την επομένη της αντίστοιχης ημερομηνίας λήξης, ώστε να υπολογιστεί και η τελευταία ημέρα ασφάλισης.
Οι απασχολούμενοι σε φορείς του δημόσιου τομέα, που αποδεικνύουν την εμπειρία τους με σχετική βεβαίωση του οικείου φορέα απασχόλησης υπολογίζουν τους μήνες εμπειρίας αφαιρώντας την ημερο-μηνία έναρξης της απασχόλησης από την επομένη της ημερομηνίας
Αν κατά τον υπολογισμό μηνών εμπειρίας με βάση τη χρονική περίοδο ασφάλισης προκύπτει από διαφορετικά διαστήματα απασχόλησης (π.χ., ΟΑΕΕ και Δημόσιο) αριθμός ημερών εμπειρίας ίσος ή μεγαλύτερος του ενός μήνα, ο υποψήφιος διαιρεί τον αριθμό αυτό διά του 30 και προσθέτει το ακέραιο μόνο αποτέλεσμα στο σύνολο των μηνών απασχόλησης.
Στην περίπτωση που ο υποψήφιος εργάστηκε με καθεστώς μερικής απασχόλησης ο χρόνος εμπειρίας υπολογίζεται στο ήμισυ.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα :
 
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικό γέννησης.
2.    Βεβαίωση του ΟΑΕΔ (για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας).
3.    Βεβαίωση ασφαλιστικών φορέων ή φορέων του δημόσιου τομέα (για την απόδειξη της εμπειρίας).
4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία δηλώνουν ότι:
«πληρώ τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007».
5.    Οι υποψήφιου χωρίς ελληνική ιθαγένεια, πρέπει να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της επιδιωκόμενης ειδικότητας και να προσκο-μίσουν Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠΕΠΟ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210-3443384 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 θεσσαλονίκη, τηλ. 2310- 459101, του Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ ή Α2 ΕΠΙΠΕΔΟΥ.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση εντός προθεσμίας έξι (6) ημερών, από την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2013 έως και την Τετάρτη 07 Αυγούστου 2013, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βιθυνίας 2, Τ.Κ. 63200, Νέα Μουδανιά, απευθύνοντας την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψιν κ. Δαλαμπίρα Κων/νου ή κας Μισοκοίλη Σοφίας, (τηλ. Επικοινωνίας: 23730-25887, 23730-25533, 23730-65804). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικά, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

A/ A

Ειδικότητα

Τοπικά Προσόντα

Αριθμός

1

Εργάτες/τριες Καθαριότητας Απορριμματοφόρων Αυτοκινήτων Κατηγορίας ΥΕ

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Δεν απαιτείται τίτλος σπουδών (άρθρο 5 παρ.2 του Ν.2527/971)

Εξήντα (60)