Οικονομία

12 Θέσεις εργασίας στις Δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου

12 Θέσεις εργασίας στις Δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου
12 Θέσεις εργασίας στις Δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ρόδου Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία με το δ.τ. Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. ακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών - εποχιακών αναγκών της εταιρείας συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόυων για τις ειδικότητες, τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών .

Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ρόδου Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία με το δ.τ. Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. ακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών - εποχιακών αναγκών της εταιρείας συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόυων για τις ειδικότητες, τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών .


α) Πτυχίο ή δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Κοινωνικών- Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων ή Διεθνούς Εμπορίου η Διοίκησης Παραγωγικών Μονάδων ή Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας ή Διοίκησης και Διαχείρισης Εργων ή Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ή Εμπορίας και Διαφήμισης ή Ελεγκτικών και Ασφαλιστικών Εργασιών ή Λογιστικής ή Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Μεταφορών ή Στελεχών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Εκμεταλλεύσεων ή Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων ή Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής ή Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής ή Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών ή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών -Επιχειρήσεων στις Ανατολικοευρωπαϊκές Χώρες ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

β) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (ί) επεξεργασίας κειμένων, (Ν) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
γ) Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

1. ) Για τους υποψηφίους της ειδικότητας ΔΕ κωδικοί 102-103-106 Κύρια προσόντα
Α. Οποιοσδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (I.E.Κ.) ανεξαρτήτως ειδικότητας ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.


Επικουρικά προσόντα
Α. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη με Απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν.2817/2000, ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής.
2. ) Για τους υποψηφίους της ειδικότητας YE κωδικόα 111 Δεν απαιτούνται κύρια προσόντα .
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
1. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
2. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με
την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.


. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, Πλατεία Ελευθερίας 1 ( πίσω από το
δημαρχείο του Δήμου Ρόδου) από 07/08/2013, πυέοα Τετάρτη έωο και 12/08/2013


ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρομένα:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού, όπου απαιτείται (Κατηγορία ΤΕ - ΔΕ ,ΚΩΔΙΚΟΙ 101-102-103-105-106-107-108).
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α)
ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
Επιπλέον στην Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 να δηλώνει ο υποψήφιος αν έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3812/2009 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή δίμηνης απασχόλησης, προκειμένου να κριθεί εάν αυτός (ο υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης σύμφωνα με όσα ορίζονται στις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε, την ειδικότητα και τη χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη).
4. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ (που είναι αρμόδιος προς τούτο), η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
5. Προκειμένου για ανέργους υποψηφίους που είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης
του ΟΑΕΔ: α) βεβαίωση του ΟΑΕΔ στην οποία να αναφέρεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης της συμμετοχής του
υποψηφίου στο πρόγραμμα ή σε περίπτωση που δεν έχει λήξει, το χρονικό διάστημα παρακολούθησης του
προγράμματος και β) βεβαίωση του ΟΑΕΔ από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία εγγραφής τους ως ανέργων στα
σχετικά μητρώα.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ποόσωατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν
ανήλικα τέκνα.
7. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό της οικογενειακής τους κατάστασης του Δήμου ή της Κοινότητας, έκδοσης ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (άρθρο 6, παρ. 2, Ν. 3454/2006 ). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα (απόφαση Ολομέλειας Α.Σ.Ε.Π. της 14-12-2006). Τα τέκνα των πολυτέκνων προστατεύονται και απολαμβάνουν τα σχετικά δικαιώματα, όσο διαρκεί η πολυτεκνική ιδιότητα έστω και του ενός
γονέα (άρθ.6, παρ.3 Ν.3454/2006).

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΤΟΜΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

101

ΤΕ

Διοικητικό - λογιστικό (αμιγώς λογιστικού κλάδου)

1

Έως δύο (2) μήνες

102

ΔΕ

Υπάλληλοι αναψυκτηρίου

5

103

ΔΕ

Μπουφετζήδες

1

106

ΔΕ

Βοηθοί σερβιτόρων

4

111

ΥΕ

Λαντζιέρηδες

1

■ ■

ΣΥΝΟΔΟ

12