Οικονομία

Έγκριση 40 θέσεων εργασίας Δήμος Πατρών

Έγκριση 40 θέσεων εργασίας Δήμος Πατρών
Έγκριση 40 θέσεων εργασίας Δήμος Πατρών Ο Δήμος Πατρών εγκρίνει την πρόσληψη 40 ατόμων όπως αναλυτικά αναφέρεται κατωτέρω, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Πατρέων, για το χρονικό διάστημα από την έναρξη της σύμβασης εργασίας έως την ολοκλήρωση του 2μηνου.

Εγκρίνει την πρόσληψη 40 ατόμων όπως αναλυτικά αναφέρεται κατωτέρω, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Πατρέων, για το χρονικό διάστημα από την έναρξη της σύμβασης εργασίας έως την ολοκλήρωση του 2μηνου.

Η συνολική δαπάνη για τη Δ/νση Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου ανέρχεται σε 92.200,006 και θα βαρύνει τους Κ.Α.Ε. 35 6041 με τίτλο «Τακτικές Αποδοχές εκτάκτου προσωπικού Περιβάλλοντος» ποσού 72.000,006 και 35 6054 με τίτλο «Εργοδοτικές Εισφορές εκτάκτου προσωπικού» ποσού 20.200,006 του προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου Πατρέων του οικονομικού έτους 2013.

Συγκροτεί Διαπαραταξιακή Επιτροπή, η οποία θα εποπτεύσει τη διαδικασία επιλογής του ανωτέρω προσωπικού, αποτελούμενη από τους κ.κ. Στανίτσα Χαράλαμπο- Αντιδήμαρχο Μασσαρά Θεοχάρη- Αντιδήμαρχο Δημακόπουλο Φώτιο- Δημοτικό Σύμβουλο

Η παρούσα απόφαση θα αποσταλεί για έλεγχο νομιμότητας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου.

Α/Α

Ειδικότητα

Τυπικά Προσόντα

Αριθμός

Χρονική διάρκεια

1

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας Ακτών

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 §2 του Ν.2527/97

40

Από την έναρξη της σύμβασης εργασίας έως την ολοκλήρωση του 2μηνου