Οικονομία

Προσλήψεις στην COCA COLA Τρία Έψιλον αλλά όχι για την Ελλάδα

Προσλήψεις στην COCA COLA Τρία Έψιλον αλλά όχι για την Ελλάδα
Προσλήψεις γίνονται στην COCA COLA Τρία Έψιλον σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας. Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις εργασίας στην Βουλγαρία και την Αγγλία.

Πως είναι να εργάζεται κάποιος στην Coca‑Cola Τρία Έψιλον. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση και την εξέλιξη με γρήγορους ρυθμούς. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε για κάποια από τα πιο διάσημα προϊόντα του κόσμου και να συνεργαστείτε με δημιουργικά άτομα που λειτουργούν σύμφωνα με τις αξίες μας, και είναι υπερήφανα για την ομάδα τους και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν καθημερινά. Επιπλέον, θα αναγνωριστεί η συνεισφορά σας στη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Περιμένουμε πολλά από εσάς! Όλοι οι άνθρωποί μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν καθημερινά τις δεξιότητές τους και να εξελίσσουν στο μέγιστο τα ταλέντα τους.

Ένα βήμα πιο κοντά! ​

Έχεις πάθος να ξεχωρίζεις σε ό,τι κάνεις; Βοήθησέ μας να μάθουμε για εσένα και δημιούργησε σήμερα λογαριασμό στη βάση δεδομένων μας κάνοντας κλικ εδώ.

Επιλέγοντας ‘Είσοδος’ έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το προσωπικό σου προφίλ, να αναζητήσεις ενεργές αγγελίες και να μας στείλεις την αίτησή σου για τη θέση που σε ενδιαφέρει. Εάν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια θέση εργασίας που σε ενδιαφέρει, μπορείς να υποβάλλεις ηλεκτρονικά το βιογραφικό σου για μελλοντική αξιολόγηση.

Corporate IT Auditor - ( Permanent | Finance | Greece )
Group Innovation & Commercialization Manager - ( Permanent | Marketing | Greece )
Investor Relations Manager - ( Permanent | Finance | Greece )