Οικονομία

48 Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Φλώρινα

48 Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Φλώρινα
48 Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Φλώρινα Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Σαράντα οκτώ (48) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Φλώρινας, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. -Κοζάνης, για τις θέσεις που ακολουθούν (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Σαράντα οκτώ (48) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Φλώρινας, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. -Κοζάνης, για τις θέσεις που ακολουθούν (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:ΔΕΗ Α.Ε./ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 7χιλ. Πτολεμαίδας - Κοζάνης απευθύνοντάς την στους αρμόδιους υπαλλήλους Δημήτριο Μπαλτζή τηλ. 24630-52284 & Ευθυμία Κουτσιάδου τηλ. 24630-52228.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.


Υποβολή αιτήσεων από 9.9.2013 έως και 18.9.2013

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσιακή Μονάδα

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

131

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες)

8μήνες

6

132

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροοξυγονοκολλητές)

8μήνες

4

133

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ιμάντων)

8μήνες

5

134

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Έργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών)

8μήνες

3

135

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Καθολικών Εκσκαφέων)

8μήνες

2

136

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Τεχνικοί Ορυχείων

8μήνες

12

137

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες)

8μήνες

4

138

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Ηλεκτροτεχνι κοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες Οχημάτων)

8μήνες

2

139

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές

8μήνες

5

140

Λ.Κ.Δ.Μ.

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕ

Βοηθοί, Οδηγοί Μηχανοδηγοί Χειριστές

8μήνες

5