Οικονομία

5 Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Αργούς Μυκηνών

5 Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Αργούς Μυκηνών
5 Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Αργούς Μυκηνών Ο Δήμος Αργούς Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για κατεπείγουσες - εποχιακές ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αργούς -Μυκηνών και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα)

Ο Δήμος Αργούς Μυηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για κατεπείγουσες - εποχιακές ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αργούς -Μυκηνών και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα)


Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
Ι.Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν Υγεία και φυσική κατάσταση που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για τη οποία προσλαμβάνονται.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη, υποδικία στέρηση ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν.2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6).

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα - γνήσιο της υπογραφής:
1. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών εφόσον απαιτείται.
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
4. Υπεύθυνη δήλωση κατά του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού Κώδικα :
α) δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιασδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
β) ότι δεν είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή πλημμέλημα της προηγούμενης
περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.
γ) ότι δεν έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
δ) ότι δεν τελούν υπό στέρηση ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

5.Χωριστή Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται, ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε και ισχύει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.1 του Ν.3812/2009 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχοληθούν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

Γ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης να γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Αργούς -Μυκηνών (στη διεύθυνση Καποδιστρίου 9-11) και στην ιστοσελίδα του Δήμου, συντασσόμενου κατ' άρθρο 21 παρ.9 του Ν.2190/1994(όπως ισχύει), πρακτικού ανάρτησης.

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο της υπηρεσίας των παιδικών σταθμών στην διεύθυνση Ιακώβου Μάνου 23, Άργος εντός προθεσμίας πέντε (5) που
αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος δηλαδή από 11.09.2013 μέχρι και 16.09.2013 τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από την πιο πάνω διεύθυνση (πληροφορίες κα Κουργιαλά Μάρθα, τηλέφωνο: 27510-68574).

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

Δήμος

Άργους-

Μυκηνών

Άργος

ΤΕ 9

Βρεφονηπιοκόμων

Δύο (2) μήνες

2

Δήμος

Άργους-

Μυκηνών

Άργος

ΥΕ16 Προσωπικό καθαριότητος

Δύο (2) μήνες

2

Δήμος

Άργους-

Μυκηνών

Άργος

ΥΕ14 Βοηθητικό Προσωπικό

Δύο (2) μήνες

1

ΣΥΝΟΛΟ

5