Οικονομία

13 προσλήψεις στο Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

13 προσλήψεις στο Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια,

και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ (Γ' κατηγορίας) με ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ 2 ΜΗΝΕΣ 3
ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 2 ΜΗΝΕΣ 10

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, για την ειδικότητα που απαιτείται. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, βεβαίωση ισοτιμίας αυτού από αρμόδια αρχή.
3. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του Ν. 3584/2007.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
5. Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας, πρόσφατη βεβαίωση Ο.Α.Ε.Δ. (η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
6. Βεβαίωση εμπειρίας. Για την απόδειξη της αντίστοιχης εμπειρίας, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια ασφάλισης, ο χρόνος και η ειδικότητα απασχόλησης και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια απασχόλησης (ο συνολικός χρόνος να αποτυπώνεται με τη μορφή ετών, μηνών και ημερών και όχι ωρών).

7. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο ή Νομικό Πρόσωπο εντός δωδεκαμήνου όπως ορίζεται στο άρθρο 1, του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης με δίμηνη σύμβαση, σύμφωνα με το άρθρο 21παρ. 2 του Ν.2190/1994. (Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης [έναρξη και λήξη]).
8. Φωτοαντίγραφο της επαγγελματικής άδειας οδήγησης αυτοκινήτου για την ειδικότητα που απαιτείται.
9. Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι) για την ειδικότητα που απαιτείται.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Δεκελείας 97, Τ.Κ. 143 41, Νέα Φιλαδέλφεια απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132049065). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, ήτοι από 20.07.2017 έως και 26.07.2017.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και τις υπεύθυνες δηλώσεις: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• και β) στο site του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, στη διαδρομή Εφημερίδα της Υπηρεσίας-.Προσλήψεις Διορισμοί.

Δειτε την προκηρυξη εδω