Οικονομία

Συμβάσεις έργου στη ΔΕΗ στην Αθήνα

Συμβάσεις έργου στη ΔΕΗ στην Αθήνα
Η ΔΕΗ ανακοινώνει τη σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου με συνολικά τέσσερα (4) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Κεντρικής Υποστήριξης Ορυχείων (ΔΚΥΟΡ), που εδρεύει στην οδό Χαλκοκονδύλη 29, ΤΚ 104 32, Αθήνα, με αντικείμενο την εκτέλεση των παρακάτω έργων:

Έργο 1: «Μεταλλευτικός σχεδιασμός και εκπόνηση μεταλλευτικών μελετών επιφανειακών λιγνιτωρυχείων με βάση τον Κανονισμό Μεταλλευτικών και Λατομικών Εργασιών» (1 άτομο)

Έργο 2: «Εκπόνηση μεταλλευτικών μελετών σε επιφανειακά λιγνιτωρυχεία με ιδιαίτερη έμφαση στην ενσωμάτωση υδρογεωλογικών δεδομένων» (2 άτομα)

Έργο 3: «Ειδικές μελέτες μεταλλευτικού και εδαφοτεχνικού σχεδιασμού και ελέγχου ευστάθειας πρανών εκσκαφών και αποθέσεων αγόνων υλικών στα επιφανειακά λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ Α.Ε.» (1 άτομο)

Καθένα από τα έργα θα έχει συνολική διάρκεια 8 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού από τα οριζόμενα στην παράγραφο Δ. δικαιολογητικό.

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως είτε από άλλο πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από αυτούς, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει θεωρημένη από ΚΕΠ την υπογραφή τους, ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή από 27/09/2017 έως και 08/10/2017 από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους στη διεύθυνση: ΔΕΗ/Διεύθυνση Κεντρικά Υποστήριξης Ορυγείων (ΔΚΥΟΡΊ. Χαλκοκονδύλη 29, 104 32 Αθήνα.

Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη Σύμβασης Έργου με Φυσικά Πρόσωπα».
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το ευπράθεσυο της αίτησης κρίνεται με Βάση την ημερομηνία που ωέοει ο Φάκελος αποστολής.

Ανακοίνωση ΣΜΕ 1/2017

Έντυπο Αίτησης

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 27/09/2017 έως και 08/10/2017 στη διεύθυνση:

ΔΕΗ/ Διεύθυνση Κεντρικής Υποστήριξης Ορυχείων (ΔΚΥΟΡ), Χαλκοκονδύλη 29, 7ος όροφος 701 γραφείο, ΤΚ 104 32 Αθήνα.