Οικονομία

ΟΑΕΔ 36 θέσεις με την κοινωφελή εργασία στο δήμο Βόλβης

ΟΑΕΔ 36 θέσεις με την κοινωφελή εργασία στο δήμο Βόλβης ΟΑΕΔ 36 θέσεις με την κοινωφελή εργασία στο δήμο Βόλβης
ΟΑΕΔ 36 θέσεις με την κοινωφελή εργασία στο δήμο Βόλβης Ο Δήμος Βόλβης ενημερώνει τους άνεργους δημότες του για την έναρξη της διαδικασίας για την αίτηση στον ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία και κάνει γνωστό ότι για τον Δήμο αντιστοιχούν 36 θέσεις.

Συγκεκριμένα από τον δήμο Βόλβης ανακοινώνεται ότι από τον ΟΑΕΔ έχει δημοσιοποιηθεί η αριθμ. 5/2013 Δημόσια Πρόσκληση για εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του πίνακα κατάταξης ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων για την κοινωφελή εργασία σε επιβλέποντες φορείς για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ για τον Δήμο Βόλβης αντιστοιχούν τριάντα έξι (36) θέσεις και πρόκειται να απασχοληθεί προσωπικό με τις παρακάτω ειδικότητες :

1) Δύο (2) ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών

2) Ένας – Μία (1) ΤΕ Φυσιοθεραπευτών

3) Τέσσερις (4) ΤΕ Οικονομικού

4) Τέσσερις (4) ΠΕ Οικονομικού

5) Πέντε (5) ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων

6) Πέντε (5) ΤΕ Νοσηλευτών

7) Δεκαπέντε (15) ΔΕ Διοικητικού

Η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερόμενων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και άνω που επιθυμούν να προσληφθούν ξεκινά στις 13-11-2013 και λήγει στις 20-11-2013 (ώρα 12η μεσημβρινή) και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των ΚΕΠ στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

δείτε εδώ πως θα κάνετε αίτηση στον ΟΑΕΔ