Οικονομία

Στοιχεία για το επίδομα ανεργίας των επαγγελματιών ζητά βουλευτής της ΝΔ

Στοιχεία για το επίδομα ανεργίας των επαγγελματιών ζητά βουλευτής της ΝΔ Στοιχεία για το επίδομα ανεργίας των επαγγελματιών ζητά βουλευτής της ΝΔ
Στοιχεία για το επιδομα ανεργίας των επαγγελματιών ζητά βουλευτής της ΝΔ Ενημέρωση για τους δικαιούχους που έλαβαν το επίδομα ανεργίας των ελευθέρων επαγγελματιών ζητά ο βουλευτής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης απο τον υπουργό Εργασίας.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε παρέμβασή του προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, διαβιβάζοντας επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου ζητά να μάθει τον αριθμό των δικαιούχων που έλαβαν το επιδομα ανεργίας ελευθέρων επαγγελματιών από τον ΟΑΕΔ

Όπως αναφέρεται στην επιστολή της Ομοσπονδίας εκφράζεται ,όπως και παλαιότερα , η έντονη αντίθεση της σχετικά με τα κριτήρια ένταξης των επιχειρηματιών, οι οποίοι είχαν κλείσει ή θα έκλειναν τις επιχειρήσεις τους, στο ειδικό ταμείο ανεργίας.»

Όπως επισημαίνεται μάλιστα στην επιστολή της ΟΕΒΕΝΗ, «ακριβώς λόγο των κριτηρίων, ελάχιστοι συνάδελφοι έλαβαν το αναλογούν ποσό, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τον ακριβή αριθμό συναδέλφων του Ν. Ηρακλείου αλλά και της χώρας συνολικά οι οποίοι εντάχθηκαν στο συγκεκριμένο ταμείο αλλά και ποιο το συνολικό ποσό το οποίο τους αποδόθηκε από το σύνολο των 120 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία είχαν συγκεντρωθεί και ποιο το υπόλοιπο αποθεματικό του ταμείου σήμερα.»

NETWORK