Οικονομία

6 προσλήψεις στο Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης

6 προσλήψεις στο Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης
Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης Αττικής ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος ενόψει των θερινών μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του.

Η πρόσληψη διενεργείται σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.3584/2007 «Κώδικας Δημοτικών & Κοινοτικών υπαλλήλων» ύστερα από την με αρ. 75/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης Πεύκης, που νομιμοποιήθηκε με την με αριθ. πρωτ. 39096/14199/18.05.2018 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.2 εδ. ιε του Ν. 3812/2009, σύμφωνα με τις οποίες εξακολουθούν να εξαιρούνται από τις διατάξεις του Ν.2190/1994 οι συμβάσεις δίμηνης (ή τρίμηνης στην περίπτωσή μας) διάρκειας για κατεπείγουσες ανάγκες, αλλά και τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 όπως συμπληρώθηκαν με εκείνες του άρθρου 20 του Ν.
2738/99.

Η πρόσληψη θα γίνει για τους εξής, ανά υπηρεσία, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (Βλέπε πίνακα Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

1. Ευκρινή φωτοαντίγραφα των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης.

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου ή κοινότητας στα δημοτολόγια των οποίων είναι γραμμένοι ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού
Δημοτολογίου [(ΟΠΣΕΔ)-ΚΥΑ 7228/2014 (ΦΕΚ 457/τ.Β725-2-2014)], πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει
την εκτέλεση των καθηκόντων τους

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
• Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 ως 65 ετών.
• Σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν. 3584/07, η διάρκεια της απασχόλησης του προσωπικού που προσλαμβάνεται για κατεπείγουσες εποχικές ή πρόσκαιρες ανάγκες δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους δύο (2) (ή 3 στην περίπτωσή μας) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, και ως εκ τούτου παράταση ή σύναψη νέας σύμβασης μέσα στο ανωτέρω δωδεκάμηνο διάστημα είναι αυτοδίκαιη άκυρη.

• Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 26 Μαΐου ως 01 Ιουνίου 2018.
• Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου, στο πρωτόκολλο. Πληροφορίες και έντυπα της προκήρυξης και των αιτήσεων στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (1ος όροφος).