Οικονομία

Καταργείται το εισιτήριο εισαγωγής των 25ευρω

Καταργείται το εισιτήριο εισαγωγής των 25ευρω Καταργείται το εισιτήριο εισαγωγής των 25ευρω
Καταργείται το εισιτήριο εισαγωγής των 25ευρω Καταργείται το εισιτήριο εισαγωγής των 25ευρω για την νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία και στη θέση του μπαίνει ένα τέλος αξίας πέντε ευρωλεπτών στα τσιγάρα, σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε μετά από την συνάντηση που είχαν οι δύο αρχηγοί της Συγκυβέρνησης .

 

Η απόφαση ελήφθη σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία ολοκληρώθηκε.

Την κατάρτιση τροπολογίας στη Βουλή με την οποία καταργείται η διάταξη για τα 25 ευρώ για νοσηλεία στα νοσοκομεία, και ως ισοδύναμο μέτρο θα αυξηθεί η τιμή των τσιγάρων (πακέτο και καπνός) με 5 λεπτά ανά συσκευασία, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη σύσκεψη που είχε με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Πηγές τόνιζαν ότι αυτό δείχνει πως το 2014 μπορεί να είναι πραγματικά έτος κοινωνικής ευαισθησίας και αποκατάστασης των αδικιών. Τέλος ανέφεραν ότι αναμένεται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή.

NETWORK