Οικονομία

4 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Αττική

4 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Αττική
4 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Αττική Η ΔΕΗ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τέσσερα (4) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Τομέα Αρχείων/Ιστορικού Αρχείου της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης που εδρεύει στην οδό Χαλκοκονδύλη 30, 10432 Αθήνα, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: « Υποστήριξη λειτουργιών του Τομέα Αρχείων/Ιστορικό Αρχείο» συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
3. α) Πτυχίο ή δίπλωμα Αρχειονομίας (Ιονίου Πανεπιστημίου) ή ισότιμος τίτλος σχολών
της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. β) Τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. γ) Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών
φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου. δ) Εμπειρία στο αντικείμενο της διαχείρισης σύγχρονων και ιστορικών αρχείων (διαδικασίες χαρακτηρισμού, επιλογής, εκκαθάρισης και οργάνωσης).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα) και η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού, από τα οριζόμενα παρακάτω δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει θεωρημένη από ΚΕΠ την υπογραφή τους ή να αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή από 27/1/2014 έως και 7/2/2014 από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους στη διεύθυνση: ΔΕΗ/Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης (ΔΑΝΠΟ), Χαλκοκονδύλη 30, 10432 Αθήνα.
Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη Αρχειονόμων».
Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Γ. Δημόπουλος (τηλ. 210 5293469) και Μ. Μαυροειδή (τηλ. 210 5293468).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:
Οι υποψήφιοι πρέπει να συνυποβάλουν με την αίτησή τους (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα)  ανεπικύρωτο  φωτοαντίγραφο  των  δύο  όψεων του  ατομικού δελτίου ταυτότητας και επιπλέον για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων να συνυποβάλλουν σε φωτοαντίγραφα, νομίμως επικυρωμένα, τα κάτωθι δικαιολογητικά:


1. Τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών.
Εάν ο τίτλος Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται Πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας του τίτλου.
Οι υποψήφιοι που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αρχειονομία θα πρέπει να προσκομίσουν και βεβαίωση του οικείου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που θα καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο αυτού, μόνο αν αυτό δεν προκύπτει σαφώς από τον προσκομιζόμενο τίτλο.
Σε περίπτωση που ο μεταπτυχιακός τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται Πράξης Αναγνώρισης του τίτλου από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π περί ισοτιμίας. Σε περίπτωση που από την Πράξη Αναγνώρισης δεν προκύπτει το γνωστικό αντικείμενο, απαιτείται βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο που χορήγησε τον τίτλο, η οποία να καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο, καθώς και επίσημη μετάφρασή της. Στην περίπτωση που ο μεταπτυχιακός τίτλος συμπληρώνει ή ενσωματώνεται στο βασικό τίτλο σπουδών, δεν λογίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος.

2. Η εμπειρία αποδεικνύεται με την υποβολή:

• Βεβαίωσης του Εργοδότη ή του Δημόσιου τομέα (εφόσον πρόκειται για μισθωτούς του Δημοσίου) από την οποία να προκύπτει διάρκεια και το είδος της εμπειρίας ή
• Φωτοαντίγραφα Συμβάσεων Εργασίας, σε συνδυασμό με δελτία παροχής υπηρεσιών που να καλύπτουν τη διάρκεια και το είδος της εμπειρίας.

3. Τίτλοι σπουδών για την απόδειξη της γνώσης Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας. (Λαμβάνονται υπόψη οι αποδεκτοί από το ΑΣΕΠ τίτλοι γλωσσομάθειας, www.asep.gr).

4. Τίτλοι για την απόδειξη της γνώσης χειρισμού Η/Υ. (Λαμβάνονται υπόψη οι αποδεκτοί από το ΑΣΕΠ τίτλοι, www.asep.gr).

5. Απολυτήριο στρατού ή δικαιολογητικό νόμιμης απαλλαγής από το στρατό προκειμένου για τους άνδρες οι οποίοι οφείλουν να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές, το αργότερο κατά την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει ομοίως να υποβάλλουν υποχρεωτικώς και υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986) στην οποία να δηλώνουν ότι:
«Όλα τα υποβληθέντα στοιχεία είναι ακριβή και αληθή. Σε περίπτωση ανακρίβειας γνωρίζω ότι θα έχω τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν.1599/1986. Επιπλέον δηλώνω ότι έχω τακτοποιημένες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, καθώς και ότι δεν έχω καταδικαστεί σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία, δωροδοκία, καταπίεση, παράβαση καθήκοντος, έγκλημα κατά των ηθών, συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση, λιποταξία, έγκλημα περί το νόμισμα, παράβαση των διατάξεων του Α.Ν. 375/1936, ψευδή υπεύθυνη δήλωση και ότι δεν τελώ υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη».

Ανακοίνωση για την κάλυψη θέσεων Αρχειονόμων με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου


Έντυπο Αίτησης  για την κάλυψη θέσεων Αρχειονόμων με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου