Οικονομία

Αποτελέσματα voucher υγείας

Αποτελέσματα voucher υγείας
Αποτελέσματα για τους 1300 επαγγελματίες υγείας voucher Ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 29/1 τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα voucher υγείας που αφορά την πρακτική άσκηση και κατάρτιση 1300 επαγγελματιών υγείας.

Τα αποτελέσματα για τα voucher υγείας ανακοινώνονται με κάποιες μέρες καθυστέρηση λόγω της μη ολοκλήρωσης του ελέγχου των στοιχείων ανεργίας των υποψηφίων βάσει του μητρώου του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα αναρτηθούν και η φόρμα ελέγχου δικαιολογητικών από τους παρόχους κατάρτισης καθώς και η δήλωση έναρξης τμημάτων κατάρτισης.

Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα με όνομα «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (βελτιστοποίηση λειτουργίας νοσοκομείων)»,αφορούσε ανέργους με ειδικότητες του κλάδου της υγείας , όπως είναι άνεργοι γιατροί, νοσηλευτές , παραϊατρικό προσωπικό , διοικητικοί, τεχνικοί Πληροφορικής κ.ά.και 1.300 ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 7.200 ευρώ.

Το πρόγραμμα voucher κατάρτισης υγείας είναι μια νέα καινοτόμα δράση του Υπουργείου Υγείας που δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανέργους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας να λάβουν υπηρεσίες εναλλασσόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση της πρακτικής άσκησης σε δημόσια νοσοκομεία.

Επιλέξτε την ομάδα ωφελούμενων για την οποία θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα.

δείτε τα αποτελέσματα εδώ

http://voucher.gov.gr/program-group/action/pid/13/paction/results