Οικονομία

Κινητή μονάδα ενημέρωσης για την απασχόληση στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Κινητή μονάδα ενημέρωσης για την απασχόληση στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Κινητή μονάδα ενημέρωσης για την απασχόληση στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Στη δημιουργία Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης για την απασχόληση, η οποία θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις ενημέρωσης του κοινού προχώρησε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Η μονάδα θα ενημερώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τους δημότες για το πρόγραμμα

"Ολοκληρωμένης Παρέμβασης Για Την Απασχόληση Στη Δυτική Θεσσαλονίκη" (το Σάββατο από τις 11 το πρωί ως τη μία το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Σιατίστης, στο Κορδελιό και την Κυριακή από τις 11 το πρωί ως τις δύο το μεσημέρι στην πλατεία Ευόσμου).


Μέσω αυτού, εκατό άνεργοι προερχόμενοι από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες προωθούνται στην αγορά εργασίας στην περιοχή των δήμων Κορδελιού - Ευόσμου, Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Παύλου Μελά. Πρόκειται για ανέργους άνω των 45 ετών (με ανεργία άνω των 12 μηνών) με χαμηλά τυπικά προσόντα (30 άτομα) και για άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας / απειλούμενα από φτώχεια έχοντας ετήσιο ατομικό εισόδημα κάτω από 6.591 ευρώ (70 άτομα).