Οικονομία

Πρόσληψη 15 ατόμων στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής

Πρόσληψη 15 ατόμων στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής
Πρόσληψη 15 ατόμων στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (15) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Πρόσληψη 14 ατόμων στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής
Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στα πλαίσια του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ΕΣΠΑ 2007-2013 με αριθμό ΣΑΕ 355/8 του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής που εδρεύει στη Κερατέα Αττικής και συγκεκριμένα των εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:


• ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3
• ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ 4
• ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1
• ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 5
• ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟΥ 1 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου αρ. 37 Κερατέα Τ.Κ. 190 01 (για το ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής), απευθύνοντάς την υπόψιν της κας Αγγελή Ειρήνης (τηλ. Επικοινωνίας : 2299320235) από 7.03.2014 έως 16.03.2014.

ΚΑΙ

Σύναψη 1 σύμβασης μίσθωσης έργου στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής
Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», που εδρεύει στην Κερατέα του Δήμου Λαυρεωτικής στο Νομό Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου έργου: «Ψυχολογική υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες με την εξής ειδικότητα:


• ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», Δήμος Λαυρεωτικής, Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου 37, Τ.Κ. 19001, Δημοτική Ενότητα Κερατέας, υπόψιν κας Ειρήνης Αγγελή (τηλ. επικοινωνίας: 22993-20235) από 6.03.2014 έως 15.03.2014.


Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.lavreotiki.gr/