Οικονομία

Αιτήσεις κτηνοτρόφων για εισαγωγή ζώων στις δημοτικές βοσκές

Αιτήσεις κτηνοτρόφων για εισαγωγή ζώων στις δημοτικές βοσκές
Αιτήσεις κτηνοτρόφων για εισαγωγή ζώων στις δημοτικές βοσκές Ο Δήμος Χερσονήσου καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους που επιθυμούν να εισάγουν τα ζώα τους στις δημοτικές βοσκές κατά την κτηνοτροφική περίοδο του έτους 2014, να υποβάλλουν στον Δήμο, Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να φαίνεται ο ακριβής, κατά είδος, αριθμός των ζώων που θα εισάγουν.

Ο Αντιδήµαρχος Πρωτογενή Τοµέα Σπυρίδων Κατσαµποξάκης, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.∆. 318/1969 «περί βεβαιώσεως και εισπράξεως των προσόδων των ∆ήµων και Κοινοτήτων»
 
ΚΑΛΕΙ
 
 Όλους τους ενδιαφερόµενους κτηνοτρόφους που επιθυµούν να εισάγουν τα ζώα τους στις δηµοτικές βοσκές κατά την κτηνοτροφική περίοδο του έτους 2014, να υποβάλλουν στον ∆ήµο, Αίτηση – Υπεύθυνη ∆ήλωση στην οποία να φαίνεται ο ακριβής, κατά είδος, αριθµός των ζώων που θα εισάγουν.
Σε περίπτωση µη υποβολής της παραπάνω δήλωσης ή υποβολής ανακριβούς ή εκπρόθεσµης δήλωσης τα ποίµνια που θα εισάγονται στις δηµοτικές βοσκές του ∆ήµου θεωρούνται ότι βόσκουν αυθαίρετα µε τις γνωστές συνέπειες του νόµου που είναι η επιβολή προστίµου για αυθαίρετη βόσκηση.
 
Προθεσµία και τόπος υποβολής δηλώσεων
 
Μέχρι την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 χωρίς δυνατότητα παράτασης, στα κατά τόπους γραφεία των ∆ηµοτικών Ενοτήτων, καθώς και στην έδρα του ∆ήµου (κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες).
 
Έντυπα δήλωσης συνοδεύουν την παρούσα, ενώ θα διατίθενται στους κτηνοτρόφους από τα γραφεία του ∆ήµου και των ∆ηµοτικών Ενοτήτων.
 
Πληροφορίες θα δίνονται από τους γεωπόνους του ∆ήµου στα τηλέφωνα:
2897 340021 (κ. Χρονάκης) &
2897 340018 (κ. Κοροβέζου)

Aνακοίνωση - 47.1 KB
Υπεύθυνη Δήλωση - 36 KB