Οικονομία

Διατροφικα επιδόματα Μαρτίου 2014

Διατροφικα επιδόματα Μαρτίου 2014 Διατροφικα επιδόματα Μαρτίου 2014
Διατροφικά επιδόματα Μαρτίου 2014 Την επιχορήγηση των Περιφερειών της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2014 με συνολικό ποσό 5.135.455,49 ευρώ για τα διατροφικά επιδόματα του μήνα Μαρτίου 2014 στους κατά νόμο δικαιούχους προβλέπει απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ Μιχελάκη.

Συγκεκριμένα κατανέµονται, από το λογαριασµό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταµείο Παρακαταθηκών και Δανείων µε τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών», συνολικό ποσό 5.135.455,49€, στις Περιφέρειες της χώρας, αποκλειστικά και µόνο για τα διατροφικά επιδόµατα για το µήνα Μάρτιο έτους 2014 ,στους κατά νόµο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους µεταµοσχευµένους νεφροπαθείς, στους µεταµοσχευµένους καρδιάς, ήπατος, πνευµόνων και µυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και οµογενείς νεφροπαθείς.

Από το ανωτέρω συνολικό για τα διατροφικά επιδόματα,ποσό αφορά σε κάθε δικαιούχο Περιφέρεια, αποδίδεται στον οικείο λογαριασµό της έδρας της, µε χρηµατική εντολή  του Υπουργείου προς το Ταµείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
 Επισηµαίνεται ιδιαιτέρως ότι οι αποδιδόµενες µε την παρούσα Απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή του διατροφικού επιδόµατος
στους κατά νόµο δικαιούχους για το µήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους και για όσο χρονικό διάστηµα καθίστανται δικαιούχοι λήψης αυτού.

Οι Περιφέρειες, στις οποίες κοινοποιείται η Απόφαση αυτή, να γνωρίσουν έως τις 25/04/2014, τον αριθµό των δικαιούχων καθώς και τα ποσά που
απαιτούνται για την κάλυψη του εν λόγω επιδόµατος µηνός Απριλίου έτους 2014, για τις Περιφερειακές Ενότητες χωρικής αρµοδιότητάς τους, προκειµένου να επιχορηγηθούν αναλόγως.