Οικονομία

Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων

Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων
Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων Την ένταξη στην δράση «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων» των ακόλουθων διακοσίων εξήντα πέντε (265) πράξεων,προβλέπει απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η Δράση «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων» αφορά την ενίσχυση των πρατηριούχων υγρών καυσίμων για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Ελέγχου Εισροών – Εκροών, προκειμένου να  διασφαλίζεται η ορθή μέτρηση του εισερχομένου και εξερχομένου καυσίμου στα στάδια της παραλαβής και της πώλησης αντίστοιχα, με παρακολούθηση, καταγραφή και σύγκριση (ισοζύγιο) των εξερχομένων από τις αντλίες με τους εναπομένοντες όγκους καυσίμων εντός των δεξαμενών, κατά τη λειτουργία του πρατηρίου σε πραγματικό χρόνο. Τα εν λόγω συστήματα θα είναι συνδεδεμένα με πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή των πραγματικών ποσοτήτων και τιμών πώλησης.

Οι όροι των νέων αποφάσεων ένταξης και οι υποχρεώσεις του δικαιούχου θα περιγράφονται στην Απόφαση Αποδοχής & Έγκρισης Αίτησης – Όροι
Υλοποίησης, έγγραφο που θα αποσταλεί στον επενδυτή από την εταιρεία Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. σύμφωνα με τον Οδηγό της δράσης.

Ακολουθεί στον παρακάτω σύνδεσμο ο Πίνακας των πράξεων που εντάσσονται με την παρούσα στην δράση «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων»

πίνακας