Οικονομία

Θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Σερρών

Θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Σερρών
Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων και συγκεκριμένα: ενός (1) ΠΕ Μηχανικού ειδικότητας Τοπογράφου και έξι (6) ΔΕ Εξειδικευμένων Εργατοτεχνιτών, για την εκτέλεση του υποέργου: «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ: Υποδομές εξυπηρέτησης επισκεπτών-ενοποίηση μνημείων», για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά: α) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης.

Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση. β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986), όπως επισυνάπτεται.

Για την απόδειξη της εξειδικευμένης εμπειρίας απαιτείται η προσκόμιση: Για τους μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα:

Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και 11 

Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, χωριστή από την αίτηση, κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

Οι μισθωτοί του δημοσίου μπορούν, εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτει το είδος, η χρονική διάρκεια, η ειδικότητα πρόσληψης, το αντικείμενο απασχόλησης και ο αριθμός των ημερομισθίων.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα πρέπει να προσκομίσουν και βεβαίωση του εργοδότη από την οποία να προκύπτει η ειδικότητα πρόσληψης, η χρονική διάρκεια και το αντικείμενο της απασχόλησης.

Σε περίπτωση που ο εργοδότης δεν υφίσταται πλέον πρέπει να προσκομισθεί οποιοδήποτε παραστατικό (π.χ. σύμβαση, αναγγελία πρόσληψης) από το οποίο να προκύπτει η ειδικότητα πρόσληψης, η χρονική διάρκεια και το αντικείμενο της απασχόλησης.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα δύνανται να προσκομίσουν, αντί της βεβαίωσης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Λογαριασμό Ασφαλισμένου ΙΚΑΕΤΑΜ, που να έχει εκδοθεί αρμοδίως ή παλαιότερα εκδοθείσες καρτέλες ενσήμων του ΙΚΑ.

Δείτε εδώ περισσότερα