Οικονομία

Παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2014

Μέχρι πότε θα δοθεί παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2014 Μέχρι πότε θα δοθεί παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2014
Παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2014 Ακόμη 2.3 εκατ φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλλει τις δηλώσεις Ε1 ενώ πολλοί αναμένουν την παράταση φορολογικών δηλώσεων 2014 . Είναι εκατοντάδες χιλιάδες εκείνοι που μπαίνουν στο taxisnet, βλέπουν ποιοι είναι οι φόροι που τους αναλογούν και τελικά δεν οριστικοποιούν την δήλωση τους. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου όποτε και να γίνει η υποβολή της δήλωσης Ε1 .Επίσης ίσως και σήμερα να ανοίξουν οι τροποποιητικές δηλώσεις Ε1

Το taxisnet αδυνατεί ακόμη και σήμερα να ανταπεξέλθει στην ροή των υποβολών για τις φορολογικές δηλώσεις 2014 αφού φοροτεχνικοί αναφέρουν στο dikaiologitika.gr ότι το σύστημα δεν οριστικοποιεί τις δηλώσεις .Η παράταση φαίνεται δεδομένη αλλά όπως συνήθως θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή ώστε το υπουργείο Οικονομικών να πιέσει τους φορολογούμενους να υποβάλλουν το Ε1 ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δόθηκε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Η παράταση αναμένεται να δοθεί με το παλαιό σύστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων δηλαδή σύμφωνα με τον τελευταίο αριθμό του ΑΦΜ.

Επίσης η παράταση που αναμένεται να δοθεί θα είναι στο διάστημα μεταξύ τις 15 ή και 20 Ιουλίου. Ωστόσο, κάθε δύο ημέρες θα λήγει και η προθεσμία για ένα ψηφίο Αριθμού Φορολογικού Μητρώου.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 3,5 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις και από αυτές που έχουν εκκαθαριστεί προκύπτει ότι τέσσερις στους δέκα φορολογούμενους πληρώνουν έξτρα φόρο για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2013, ενώ μόνο δύο στους δέκα έχουν επιστροφή φόρου.

Όσο αφορά τις τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 το σύστημα ίσως να ανοίξει ακόμη και σήμερα