Οικονομία

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ πρόσκληση για προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ πρόσκληση για προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ πρόσκληση για προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης
ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ πρόσκληση για προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο των επιχειρησιακών προγραμμάτων «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης - κατάρτισης. Στo πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών θα απασχοληθούν άτομα ως συνεργάτες γραμματειακών υποστηρίξεων κατά τη διάρκεια υλοποίησης τους.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης - κατάρτισης υλοποιούνται πανελλαδικά, ανάλογα με τη ζήτηση και τις ανάγκες που προκύπτουν ανά αντικείμενο εκπαίδευσης - κατάρτισης. Πιο συγκεκριμένα, οι περιφέρειες υλοποίησης των προγραμμάτων είναι οι ακόλουθες: Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης και Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σύμφωνα με την από 16/07/2014 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, προτίθεται να δημιουργήσει μητρώο συνεργατών γραμματειακών υποστηρίξεων των προγραμμάτων και προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ένταξη τους στο μητρώο. Ειδικότερα: οι ώρες διεξαγωγής των προγραμμάτων εκπαίδευσης - κατάρτισης θα είναι κυρίως απογευματινές (16.00 - 22.00). οι ημέρες υλοποίησης των προγραμμάτων εκπαίδευσης - κατάρτισης θα είναι κυρίως 2-3 την εβδομάδα από Δευτέρα έως και Σάββατο.

H διάρκεια των προγραμμάτων εκπαίδευσης - κατάρτισης κυμαίνεται από 30 έως 120 ώρες. η ωριαία αποζημίωση των συνεργατών γραμματειακών υποστηρίξεων έχει οριστεί στα 5€ πλέον εργοδοτικών εισφορών.

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Στην ηλεκτρονική αίτηση οι υποψήφιοι/ες δηλώνουν τα προσωπικά και εκπαιδευτικά τους στοιχεία. Επιπλέον, δηλώνουν την εμπειρία τους σε γραμματειακή υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επιλέγουν την περιφέρεια υλοποίησης στην οποία μπορούν να απασχοληθούν.
Η αίτηση διατίθεται από την ιστοσελίδα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (www.imegsevee.gr) και θα υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://adobeformscentral.com/?f=wY0Kbea8rDz7hzdQ4NLi8A

Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να σας αποσταλεί το έντυπο της αίτησης και στη συνέχεια αποστείλετέ τη συμπληρωμένη σε κλειστό φάκελο στη διεύθυνση ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, 10433

Σε περίπτωση συνεργασίας οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να καταθέσουν, στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ φάκελο με τα δικαιολογητικά, προκειμένου να ακολουθήσει αντιπαραβολή των στοιχείων της αίτησης με το περιεχόμενο των φακέλων των δικαιολογητικών. Προσόντα που αναφέρονται στην αίτηση αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντίστοιχων πιστοποιητικών δε θα ληφθούν υπόψη και η αίτηση θα απορρίπτεται. Σημειώνεται ότι η ένταξη στο μητρώο συνεργατών γραμματειακών υποστηρίξεων δεν συνεπάγεται αυτομάτως και συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης - κατάρτισης υλοποιούνται μέσω των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους.

δείτε όλη την προσκληση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ εδώ