Οικονομία

Επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ στους Δήμους Δάφνης Υμηττού και Καισαριανής

Επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ στους Δήμους Δάφνης Υμηττού και Καισαριανής
Επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ στους Δήμους Δάφνης Υμηττού και Καισαριανής Ανακοινώθηκε νέα παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής» από την  Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Απασχόληση Δάφνη-Καισαριανή έως την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.

Δικαίωμα συμμετοχής, όπως και στην τελευταία ανακοίνωση, έχουν οι εξής κατηγορίες:

-      Άνεργοι όλων των κατηγοριών, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ και κάτοικοι του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και

-       Νέοι Επιστήμονες, (ιατροί, οδοντίατροι κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών), κάτοικοι των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής, που πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή στην ιστοσελίδα της πρόσκλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά τα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.topsa-dafnikessariani.gr ή στα σημεία υποβολής των αιτήσεων:

    Δήμος Καισαριανής: Βρυούλων &  Κλαζομενών, Τ.Κ. 16121, 3ος Όροφος. Γραφείο Δημάρχου – Τ. 2132010763-4, E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // Υπ. Επικοινωνίας, κα Ιωάννα Χουχουλή.  
    Δήμος Δάφνης: Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. 17235, Τ.: 2132085514, 6932773070, E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // Υπ. Επικοινωνίας, κ. Δημήτριος Καρακώνης & κα Στέλλα Δανιλοπούλου.

Ώρες επικοινωνίας 10:00-13:00

Ή να καλέσουν, από Δευτέρα έως Παρασκευή:

-       τις ώρες 10:00-14:00: την κα Κωνσταντίνα Κότσιαλου στο τηλέφωνο 2177158001 και

-       τις ώρες 14:00-17:00: την κα Πολυξένη Ρωμανόσογλου στο τηλέφωνο 2109246080.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Δάφνη-Καισαριανή υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής», η οποία εντάσσεται στη δράση 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Τομεακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» για την προγραμματική περίοδο 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).