Οικονομία

Παράταση για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ ζητά ο ΙΣΑ

Παράταση για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ ζητά ο ΙΣΑ Παράταση για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ ζητά ο ΙΣΑ
Παράταση για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ ζητά ο ΙΣΑ Ο ΙΣΑ ζητά με επιστολή του στον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ ζητά την παράταση της προθεσμίας πέραν των 10 ημερών για τους ιατρούς του ΠΕΔΥ

Ενόψει του με αρ.πρωτ. 33358/20-14 εγγράφου που αφορά στην εκτέλεση της με αρ. πρωτ. 9817/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο ΙΣΑ ενημερώνει ότι η προθεσμία που έχει τεθεί στους ιατρούς, προκειμένου να διακόψουν το ελευθέριο επάγγελμα τους, έχει τεθεί στις δέκα εργάσιμες ημέρες , οπότε εκπνέει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΙΣΑ την Τρίτη όμως 4 Νοεμβρίου 2014 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπιδων (κτίριο 9 αίθουσα 16) θα εκδικαστεί η τακτική αγωγή των ιατρών κατά της ΔΥΠΕ, οπότε και επί της έδρας θα ζητηθεί από τους ιατρούς η χορήγηση νέας προσωρινής διαταγής για μη κλείσιμο των ιατρειών τους.

Γίνεται λοιπόν σαφές ότι σε περίπτωση χορήγησης της προσωρινής διαταγής θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση για τους ιατρούς, ως εκ τούτου ο ΙΣΑ καλεί να παραταθεί η προθεσμία πέραν των δέκα ημερών.