Οικονομία

Θέσεις εργασίας σε παιδικούς σταθμούς Δήμου Δεσκάτης

Θέσεις εργασίας σε παιδικούς σταθμούς Δήμου Δεσκάτης
Θέσεις εργασίας σε παιδικούς σταθμούς Δήμου Δεσκάτης Το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας-Ανδρομάνα του Δήμου Δεσκάτης ύστερα από την υπ' αριθ. 50/2014 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο ( 2 ) ατόμων,

προς κάλυψη των αναγκών του Παιδικού σταθμού Χασίων ανά τόπο εκτέλεσης για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, και διάρκεια σύμβασης ( βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α ) με τα αντίστοιχα απαιτούμενα ( τυπικά και τυχόν πρόσθετα ) προσόντα

1 ΔΕ Μαγείρων 2 μήνες
 
1 ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ

Για τη θέση με κωδικό 101 και 102, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Δεσκάτης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.    Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους όπου απαιτείται .
3.    Υπεύθυνη   δήλωση   ότι   πληρούν  τα   γενικά   προσόντα   διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.
3584/2007
4.    Πιστοποιητικά απόδειξης εργασιακής εμπειρίας όπου απαιτείται.
5.    Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
6.    Πιστοποιητικό γέννησης

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Δεσκάτης (Δ/νση: Ανδρομάνας 2, τηλ: 24623 51122) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος Κουλούσιου Αγγελική κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Δεσκάτης από: 30/10/2014 έως 05/11/2014.