Οικονομία

Προκήρυξη του Δήμου Παιανίας για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη

Προκήρυξη του Δήμου Παιανίας για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη
Προκήρυξη του Δήμου Παιανίας για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη Ο Δήμος Παιανίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης η οποία θα γίνει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας κατά την συνεδρίασή του της 5ης Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30.

Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, δηλαδή από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός Δήμου, Περιφέρειας ή Βουλευτής.
Ως προς το αξίωμα του συμπαραστάτη του δημότη ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/2010.
Η θητεία του συμπαραστάτη ακολουθεί την θητεία των δημοτικών αρχών.

Όσοι επιθυμούν να επιλεγούν στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, μπορούν να καταθέσουν σχετική δήλωση στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας μέχρι την έναρξη της ανωτέρω συνεδρίασής του, κατά την οποία θα διεξαχθεί η διαδικασία επιλογής.
Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δήμο Παιανίας οδός Καραολή-Δημητρίου 38Α, αρμόδια υπάλληλος κ. Δάβαρη Ισιδώρα, τηλ. επικ. 2132030729.
Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Παιανίας.