Οικονομία

8 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ

8 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ
8 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τους ενδιαφερόμενους, φυσικά πρόσωπα-ελεύθερους επαγγελματίες, για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την κάλυψη των αναγκών των γραφείων Οικονομικής Παρακολούθησης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων και Λογιστικής Υποστήριξης, της Υποδιεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας στην υλοποίηση (εκκαθάριση) δαπανών συγχρηματοδοτούμενων πράξεων, σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη συνέχεια:

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πλαίσιο υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων πράξεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως δικαιούχος, ενδιαφέρεται για τη σύναψη μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έως οκτώ (08) ελεύθερους επαγγελματίες, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι.), εξωτερικούς συνεργάτες και ειδικότερα:
•    Έως  Πέντε  (05)  πτυχιούχους  ανώτατης  εκπαίδευσης  για  θέματα Τεχνικο-οικονομικής Υποστήριξης στην εκκαθάριση συγχρηματοδοτούμενων πράξεων (κωδ. θέσης ΕΛ1).
•    Έως Τρεις (03) πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης για θέματα Λογιστικής Υποστήριξης στην εκκαθάριση συγχρηματοδοτούμενων πράξεων (κωδ. θέσης ΕΛ2).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πτυχιούχοι ανώτατης εκπαίδευσης όπως ορίζεται ακολούθως: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Α.Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ πτυχίο του εξωτερικού ή τα οριζόμενα και ειδικότερα στην παρ. 11 του αρθρ. 26 του Π.Δ. 50/2011 όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Το έργο των οκτώ (08) εξωτερικών συνεργατών θα έχει διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφης της σύμβασης και για τέσσερις (4) μηνες. Σε περίπτωση που οι ανάγκες Τεχνικο-οικονομικής και Λογιστικής οριζόντιας υποστήριξης των συγχρηματοδοτούμενων πράξεων που υλοποιεί το ΙΕΠ το απαιτούν, είναι δυνατη η επέκταση-ανανέωση της σύμβασης για όλους η μερικούς από τους εξωτερικούς συνεργάτες, για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τις ανάγκες του φορέα (για την εκκαθάριση και λογιστικη υποστηριξη συγχρηματοδοτούμενων έργων), στο πλαίσιο συγκεκριμένων καθηκόντων που καθορίζονται στις συμβάσεις, και βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
Το ΙΕΠ δύναται, μετά από αιτιολογημένη εισήγηση του αρμοδίου οργάνου του ΙΕΠ για την παρακολούθηση και παραλαβή του έργου των εξωτερικών συνεργατών και απόφαση του Δ.Σ. του, να καταγγείλει και να λύσει μονομερώς τη σύμβαση που θα υπογραφεί με τον κάθε έναν Ανάδοχο-εξωτερικό συνεργάτη οποτεδήποτε και πριν τη λήξη της διάρκειάς της.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στον σχετικό ιστότοπο «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής - Ι.Ε.Π. http://www.iep.edu.gr .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν έντυπη πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου εντύπως και ο οποίος πρέπει να περιέχει:
1.    Έντυπο Υποβολής Πρότασης (Παράρτημα Α') και το οποίο επέχει θέση Υπεύθυνης δήλωσης του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986.
2.    Βιογραφικό σημείωμα.
3.    Αντίγραφα τίτλων σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό, πτυχία ξένων γλωσσών κ.α.)
4.    Βεβαιώσεις και στοιχεία που αποδεικνύουν τα απαραίτητα ζητούμενα προσόντα.
5.    Βεβαιώσεις και στοιχεία που αποδεικνύουν τα επιπρόσθετα βαθμολογούμενα προσόντα.

Επισημαίνεται ότι στο Έντυπο Υποβολής Πρότασης θα πρέπει να δηλώνονται, με ευθύνη του υποψηφίου: τα ατομικά στοιχεία, διεύθυνση επικοινωνίας, οι τίτλοι σπουδών, ξένες γλώσσες, η επαγγελματική εμπειρία, δήλωση γνώσης διαχείρισης λογισμικού λογιστικής παρακολούθησης, δήλωση γνώσης χειρισμού Η/Υ, λίστα επισυναπτόμενων εγγράφων.

Για τη δήλωση της επαγγελματικής εμπειρίας συμπληρώνονται τα πεδία:
•    Επωνυμία φορέα απασχόλησης
•    Θέση
•    Αντικείμενο
•    Αριθμός πρωτοκόλλου, εφόσον υπάρχει, του σχετικού εγγράφου του φορέα
•    Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της εκάστοτε σύμβασης απασχόλησης
•    Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα προϋπηρεσίας εκφρασμένο σε μήνες και ημέρες.

Στις περιπτώσεις που η επαγγελματική εμπειρία προέρχεται από την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος στο πεδίο επωνυμία φορέα απασχόλησης δηλώνεται η λέξη «ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ».

Για την απόδειξη της επαγγελματικής εμπειρίας του υποψηφίου αρκεί η δήλωση και η προσκόμιση δικαιολογητικών για χρονικό διάστημα ίσο με το χρόνο προϋπηρεσίας που λαμβάνεται υπόψη, όπως ορίζεται σε κάθε περίπτωση.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής μιας έντυπης πρότασης για μία μόνο από τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, διαφορετικά αποκλείονται από την διαδικασία, εντός της αποκλειστικης προθεσμίας, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα http://www.iep.edu.gr έως και την ΤΡΙΤΗ, 18. 11. 2014 και ώρα 15.00 .

Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται εντύπως μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ σε εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, επί της οδού Αν. Τσόχα 36, 11521 - Αμπελόκηποι, Αθήνα ( 7ος όροφος -γραφείο πρωτοκόλλου) ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή ή courier).

Οι ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ πρέπει να έχουν παραληφθεί από το Ι.Ε.Π. μέχρι την καταληκτικη ημερομηνία, ητοι έως και την ΤΡΙΤΗ, 18.11.2014 και ώρα 15.00 και αποδεικνύεται από τον αριθμό Πρωτοκόλλου Ι.Ε.Π.

Ο φάκελος της πρότασης πρέπει να έχει την ένδειξη:

Προς το Ι.Ε.Π. , για την υπ' αριθ. πρωτ. 11841/30.10.2014 Πρόσκληση Εκδηλωσης Ενδιαφέροντος
και τον Κωδικό Θέσης    για την υποβολη πρότασης προς σύναψη σύμβασης με οκτώ (08)
Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης για την κάλυψη αναγκών Τεχνικης και Λογιστικης οριζόντιας υποστηριξης συγχρηματοδοτούμενων πράξεων που υλοποιεί το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικης Πολιτικης.

Δεν λαμβάνονται υπόψη προτάσεις που υποβάλλονται εκπρόθεσμα και δεν τηρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται ως υποχρεωτικές σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα.

ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ