Οικονομία

Ποιες συναλλαγές δεν θα μπορούν να κάνουν απο σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ

Ποιες συναλλαγές δεν θα μπορούν να κάνουν απο σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ Ποιες συναλλαγές δεν θα μπορούν να κάνουν απο σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ
Ποιες συναλλαγές δεν θα μπορούν να κάνουν απο σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ Η εβδομάδα ξεκινάει με ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους αλλά και τους συναλλασσόμενους του ΟΓΑ, λόγω της αποχής διαρκείας που ξεκινούν από σήμερα, οι ανταποκριτές του Οργανισμού, για την περικοπή της αποζημίωσής τους.

Συγκεκριμένα λόγω των κινητοποιήσεων των ανταποκριτών του ΟΓΑ δεν πρόκειται να πραγματοποιούνται συναλλαγές που αφορούν στην:

- Ασφάλιση Δημοτών στον Ο.Γ.Α., εγγραφή στην κύρια ασφάλιση καθώς καθώς επίσης μεταβολές που τις αφορούν όπως: αλλαγή Δ/νσης, αλλαγή Κατηγορίας, διαγραφή Ασφαλιστικές Ενημερότητες κ.λ.π.

- Αιτήσεις Συντάξεων Γήρατος-Αναπηρίας-Διαδοχική Γήρατος .

- Περίθαλψη-Θεώρηση Βιβλιαρίων, κάρτα Ευρωπαϊκής Ασφάλισης -Επιδόματα-Επίδομα Στήριξης Τέκνων.

- Συντάξεις σύμφωνα με Διμερείς Συμβάσεις και Ευρωπαϊκής ΄Ένωσης,

- Συντάξεις επιζώντων μελών και χηρείας καθώς και Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, γίνεται λόγος για εμπαιγμό και απαξίωση  των ανταποκριτών, εξαιτίας της αυθαίρετης, όπως χαρακτηρίζεται περικοπής των αποζημιώσεων. Προειδοποιεί μάλιστα, ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι, που εκτελούν παράλληλα χρέη ανταποκριτών, θα υποβάλλουν μαζικά τις παραιτήσεις τους, σε περίπτωση που η διοίκηση του οργανισμού δεν καταβάλλει τις αμοιβές τους χωρίς μειώσεις.