Οικονομία

Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Οροπεδίου Λασιθίου

Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Οροπεδίου Λασιθίου
Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Οροπεδίου Λασιθίου Ανακοίνωση για την πρόσληψη ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Tae-Kwon-Do, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οχτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση για την υλοποίηση γενικών δομημένων προγραμμάτων μεγάλης διάρκειας περιόδου 2014-2015 του «Προγράμματος Άθληση για Όλους»

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Tae-Kwon-Do της ημεδαπής ή αντιστοίχου τίτλου της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Επικουρικά σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση της θέσης από υποψήφιους με την παραπάνω ειδικότητα επιτρέπεται η πρόσληψη πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής με οποιαδήποτε ειδικότητα.
 
2.    Να έχει ηλικία από 23 έως 65 ετών.
3.    Να έχει την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως.
4.    Να έχουν τα προσόντα πρόσληψης και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική απαγόρευση).

Β. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Η επιλογή του Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής θα γίνει με μοριοδότηση, σύμφωνα με το οργανωτικό πλαίσιο του «Προγράμματος Άθληση για Όλους» του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης στο Ψυχρό του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (αρμόδιος κος Μεραμβελλιωτάκης Τρύφων, τηλ. 2844031929) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης και στο κατάστημα του Δήμου, εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παρ.10 άρθρο 21 του Ν.2190/1994).

Δ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα:
1.    Αίτηση (έντυπο αίτησης παρέχεται από την επιχείρηση). Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 του Ν.1599/86 και η ανακρίβεια των δηλουμένων επιφέρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και μέτρα.
2.    Βιογραφικό Σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα ΜΑ, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακών τίτλων ή ειδικότητας, κτλ.
3.    Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού κώδικα: α. Δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία κατά πίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β. Δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω κι αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ. Δεν έχουν, λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ. Δεν υπάρχει κώλυμα από απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη, ε. Δεν κατέχουν δεύτερη θέση σε υπηρεσία του Δημόσιου Τομέα γενικά, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.
4.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
5.    Φωτοαντίγραφο του πτυχίου Φυσικής Αγωγής στο οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού και η ειδικότητα του, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισοτίμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδας.
6.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου να εξακριβωθεί η κοινωνική κατάσταση των ενδιαφερομένων.
7.    Βεβαίωση του Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, περί μόνιμης κατοικίας.
8.    Βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ., πρόσφατης έκδοσης, ότι είναι άνεργος.
 
9.    Νόμιμα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και αποτελούν κριτήριο
επιλογής (προϋπηρεσία κ.α.).
10.    Για τους άντρες υποψηφίους βεβαίωση ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Ε. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Η παρούσα θα δημοσιευτεί σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες της έδρας του Νομού, εφόσον εκδίδονται. Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης θα γίνει τόσο στα Γραφεία της επιχείρησης, όσο και στο χώρο των ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος, συντασσόμενων αντίστοιχα κατ' άρθρο 21 παρ. 9 του Ν.2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικών ανάρτησης. ΣΤ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Βασική προϋπόθεση για τις περιπτώσεις των προγραμμάτων που θα υλοποιήσει ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Οροπεδίου Λασιθίου με δ.τ. «ΔΗ.Κ.Ε.Ο.Λ.» είναι η εντοπιότητα και η ανεργία των υποψηφίων.

Ο προσληφθείς Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής είναι υποχρεωμένος να τηρεί τους όρους και κανονισμούς της σύμβασης καθώς και τα προγράμματα που θα συντάξουν οι αρμόδιοι της ΔΗ.Κ.Ε.Ο.Λ. όσον αφορά στην κάλυψη ωρών, το είδος των προγραμμάτων που θα του ανατεθούν παρέχοντας στην επιχείρηση το δικαίωμα κλήσης του επόμενου στον πίνακα μοριοποίησης σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αδυνατεί να καλύψει τα ωρολόγια προγράμματα.