Οικονομία

Αναστολή πρόσληψης 21 ατόμων στο Δήμο Καλαμαριάς

Αναστολή πρόσληψης 21 ατόμων στο Δήμο Καλαμαριάς
Αναστολή πρόσληψης 21 ατόμων στο Δήμο Καλαμαριάς Ανακοίνωση αναστολής πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων πρόσληψης προσωπικού για την κάλυψη εποχικών αναγκών της ΔΕΤΕΚ Α.Ε. ΟΤΑ

Η Πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ Α.Ε. ΟΤΑ έχοντας υπόψη την υπ' αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.18.27/2172/οικ.56/02-01-2015 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σύμφωνα με την οποία οι διαδικασίες που είχαν ήδη κινηθεί, κατά την προκήρυξη των εκλογών διακόπτονται, δηλαδή αναστέλλονται προσωρινά και συνεχίζονται αμέσως μετά τη λήξη της αναστολής (παρ. 2 του άρθρου 28 του Ν 2190/1994).
Την αναστολή της υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη είκοσι ενός (21) συνολικά ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ, που εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, από 2/1/2015.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν νέα έντυπη αίτηση μαζί με φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας, μετά τη λήξη της αναστολής, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου (Αγίου Νικολάου & Μικρουλέα γωνία).