Οικονομία

Δήμος Δράμας: Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης

Δήμος Δράμας: Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης
Δήμος Δράμας: Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Ο Δήμος Δράμας προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης

Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας. Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δηλώσεις που κατατίθενται στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, η οποία θα λάβει χώρα σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Δράμας τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13:00. Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής.

Ως προς το αξίωμα του συμπαραστάτη του δημότη ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν.3852/10. Η θητεία του συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.

Πληροφορίες παρέχονται καθ'όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας κ. Αιμιλίου Αθανασίου, τηλέφωνο 25213-50688, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου την Παρασκευή 9/1/2015