Οικονομία

Καταρρέει ο ΕΔΟΕΑΠ – Ζητάει δάνειο για να σωθεί

Καταρρέει ο ΕΔΟΕΑΠ – Ζητάει δάνειο για να σωθεί ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλεξανδρος Μπελτές Καταρρέει ο ΕΔΟΕΑΠ – Ζητάει δάνειο για να σωθεί ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλεξανδρος Μπελτές Φωτογραφία: Καταρρέει ο ΕΔΟΕΑΠ – Ζητάει δάνειο για να σωθεί ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλεξανδρος Μπελτές
Καταρρέει ο ΕΔΟΕΑΠ – Ζητάει δάνειο για να σωθεί Απο τον Βασίλη Αγγελόπουλο Σανίδα σωτηρίας, μέσω δανείου από τις Ενώσεις του, ζητάει ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΔΟΕΑΠ), ύψους 5.000.000 ευρώ.

Αιτία το γεγονός ότι, διαπιστώθηκε από το ΔΣ του Οργανισμού ότι τα χρηματικά διαθέσιμα εξαντλούνται εντός του α' τριμήνου του 2015. Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση που κατατέθηκε από τον πρόεδρο, Πάνο Σόμπολο και στις 12 Ιανουαρίου, εστάλη επιστολή προς τις Ενώσεις, με την οποία τους ζητείται να εξετάσουν το αίτημα για δανεισμό. Προϋπήρξε συνάντηση στις 22/12/2014 ανάμεσα σε μέλη του ΔΣ και σε εκπροσώπους των Ενώσεων, στην οποία συζητήθηκε το θέμα. Το ΔΣ του Ταμείου σημειώνει στην επιστολή ότι σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης «θα εξετάσουμε από κοινού τους όρους του δανεισμού και τυχόν άλλες λεπτομέρειες.»