Οικονομία

Πρόσληψη σχολικού τροχονόμου στο Καματερό

Πρόσληψη σχολικού τροχονόμου στο Καματερό
Πρόσληψη σχολικού τροχονόμου στο Καματερό Έγκριση για την προκήρυξη για την κάλυψη δύο θέσεων σχολικού τροχ/μου στο 1ο Δημ. Σχολείο Καματερού & στο 6ο Δημ.Σχολείο Καματερού σύμφωνα με τα παρακάτω

1.    η πρόσληψη θα γίνει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2014-2015 και εφεξής.
2.    Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο , άνω των 18 ετών αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.
3.    Οι ώρες απασχόλησης είναι από τις 7.45 μέχρι τις 8.20 το πρωί & από τις 12.15 μέχρι τις 12.35 & από τις 13.10 μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι.
4.    Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη σχολική επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176€ , για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.
5.    Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
 
6.    Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα STOP και φορά γιλέκο χρώματος ανοικτού κίτρινου.
7.    Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Οι ενδιαφερόμενοι , θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο του Δ/ντή του Σχολείου (1ο Δημ. Σχολείο Καματερού - Τέρμα Γρ.Λαμπράκη, Καματερό ή στο 6ο Δημ.Σχολείο Καματερού - Γούναρη & Μιαούλη, Καματερό κατά τις ώρες λειτουργίας των σχολείων από την 29/01/2015 έως την 02/02/2015.)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
•    Αίτηση
•    Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
•    Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της αρμόδιας ΔΟΥ έτους 2014, σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση θα κατατεθεί σχετική βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ.
•    Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.
•    Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
•    Βεβαίωση του Δ/ντή της Σχολικής Μονάδας από την οποία να προκύπτει ότι ένα τουλάχιστον τέκνο φοιτά στο εν λόγω σχολείο.

Η επιτροπή που θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα συντάξει το σχετικό πρακτικό και θα αποτελείται από τους εξής :
1.    τον Δ/ντή του Σχολείου,
2.    τον Πρόεδρο της Σχολ.Επιτροπής α'θμιας Εκπαίδευσης κ. ΡΕΠΠΑ ΙΩΑΝΝΗ .
3.    & Εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 02/2015

NETWORK