Οικονομία

23 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαιδαρίου

23 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαιδαρίου
23 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαιδαρίου Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ύστερα από την υπ' αριθ. 26/2015 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι τριών (23) ατόμων

, προς κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:

3 ΠΕ ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΩΝ
5 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
2 ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ
2 ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
1 ΠΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ (ΦΠΨ)
3 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
3 ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
3 ∆Ε ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΩΝ
1 ∆Ε ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.    Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
4.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5.    Αποδεικτικά εμπειρίας.


-    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου (Δ/νση: Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2, τηλ: 213 2047360) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Σταύρου Ελένη κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 έως τις 16:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία επτά (7) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης