Οικονομία

ΙΚΑ: Αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις ασφαλισμένων τ. ΤΑΞΥ

ΙΚΑ: Αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις ασφαλισμένων τ. ΤΑΞΥ ΙΚΑ: Αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις ασφαλισμένων τ. ΤΑΞΥ
ΙΚΑ: Αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις ασφαλισμένων τ. ΤΑΞΥ Εως τέλος του μήνα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους οι ασφαλισμένοι του πρώην ΤΑΞΥ για την φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικές κατασκηνώσεις της Αττικής σύμφωνα με το ΙΚΑ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ κατά τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο έτους 2015 τα παιδιά των ασφαλισμένων του τ.ΤΑΞΥ έχουν τη δυνατότητα να παραθερίσουν σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις Ν. Αττικής.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν συνημμένα :
1. αίτηση συμμετοχής
2. κάρτα κατασκηνωτή – υπεύθυνη δήλωση προσέλευσης
3. πίνακας κατασκηνώσεων με τις προσφερόμενες θέσεις ανά κατασκηνωτική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευχέρεια να δηλώσουν συμμετοχή σε 2 ή 3 κατασκηνώσεις και τις περιόδους αντίστοιχα για τις οποίες ενδιαφέρονται, εφόσον τα παιδιά τους είναι ηλικίας από 6 έως και 14 ετών (έτος γέννησης από 2001 έως 2009).

Κάθε παιδί θα φιλοξενηθεί σε μία (1) κατασκήνωση και μόνο για μία (1) κατασκηνωτική περίοδο.

Για τη διαπίστωση της ηλικίας του παιδιού θα πρέπει να επισυνάπτεται στην αίτηση φωτοαντίγραφο της σελίδας του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου δημόσιας αρχής στο οποίο αναγράφεται το έτος γέννησής του, καθώς και το βιβλιάριο υγείας του άμεσα ασφαλισμένου με την επισήμανση να αποφεύγεται η αποστολή μέσω FAX φωτοαντιγράφων έγχρωμων βιβλιαρίων.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής αιτήσεων είναι η:
- 30–6–2015 για τους ενδιαφερόμενους της Β΄ & Γ΄ κατασκηνωτικής περιόδου.

Οι αιτήσεις για τα παιδιά των ασφαλισμένων του τ.ΤΑΞΥ θα κατατίθενται στο Περ/κο Υποκ/μα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αθηνών, Τμήμα Παροχών, Αγησιλάου 48, 1ος όροφος.
Οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι θα ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 210 5279813 και 210 5279807

Τα παιδιά θα αποσταλούν ΜΟΝΟ στις κατασκηνώσεις που έχει συμβληθεί το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ (τ.ΤΑΞΥ), οι οποίες αναφέρονται στη συνημμένη κατάσταση.

Η διαδικασία επιλογής για τη συμμετοχή των παιδιών θα γίνει από τη Διαχειριστική Επιτροπή, η οποία θα αποστείλει ονομαστική κατάσταση ανά περίοδο και κατασκήνωση στις Μονάδες.
Ατομικές συμφωνίες γονέων για συμμετοχή παιδιών σε συμβεβλημένες κατασκηνώσεις δεν θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία επιλογής.

Σημειώνουμε ότι κατά την προσέλευση στην κατασκήνωση ο γονέας προσκομίζει:
- την κάρτα κατασκηνωτή πλήρως συμπληρωμένη με τη σφραγίδα της υπηρεσίας και με φωτογραφία του παιδιού.
- την υπεύθυνη δήλωση προσέλευσης, η οποία συμπληρώνεται κατά την ημέρα άφιξης στην κατασκήνωση

NETWORK