Οικονομία

Διάλογος για την δημιουργία ΚΕΠ επιχειρήσεων στα επιμελητήρια

Διάλογος για την δημιουργία ΚΕΠ επιχειρήσεων στα επιμελητήρια Διάλογος για την δημιουργία ΚΕΠ επιχειρήσεων στα επιμελητήρια Φωτογραφία: Διάλογος για την δημιουργία ΚΕΠ επιχειρήσεων στα επιμελητήρια
Διάλογος για την δημιουργία ΚΕΠ επιχειρήσεων στα επιμελητήρια Τη δημιουργία γραφείων στήριξης επιχειρήσεων μέσα στα Επιμελητήρια συζήτησαν σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ παρουσίασε στον υπουργό τεκμηριωμένες προτάσεις για την αναβάθμιση του ρόλου των επιμελητηρίων, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία γραφείων στήριξης επιχειρήσεων μέσα στα Επιμελητήρια και τόνισε στον υπουργό ότι τα Επιμελητήρια ήταν θα συνεχίσουν να είναι ένας αποτελεσματικός σύμμαχος της πολιτείας στον αγώνα που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την εξυγίανση του δημόσιου τομέα, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και, κυρίως, για την απλοποίηση των διαδικασιών ίδρυσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Ο κ. Βούτσης δεσμεύτηκε να μελετήσει τις προτάσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και θα υπάρξει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.