Οικονομία

Πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Πρόστιμα ύψους 47.500 ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.  

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

-Την επιβολή προστίμων 7.000 ευρώ στον κ. Αθανάσιο Πραχάλη, 7.000 ευρώ στην κα Anita Subba Hamilton και 5.000 στον κ. Vadim Dubrovin ευρώ, καθώς, ως μέλη του ΔΣ της εταιρείας "ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΒΕΕ" δεν διασφάλισαν ότι η σύνθεση του ΔΣ της Εταιρείας για το χρονικό διάστημα από 21.3.2014 έως 12.1.2015 θα ήταν σύμφωνη με τις διατάξεις για την εταιρική διακυβέρνηση.

-Την επιβολή προστίμου από 13.500 ευρώ στον Βίκτωρα Ρέστη και στην ελεγχόμενη από αυτόν εταιρεία "BENBAY LIMITED Α.Ε." λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας κρίσιμης μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής τους επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.».

Την επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στον Σταύρο Ψυχάρη λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας κρίσιμης μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής του επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε." .

Την επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στην "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ε.", ως καθολικής διαδόχου της "MILLENNIUM BANK", λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας κρίσιμης μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου της "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε»

- Την επιβολή προστίμου 4.000 ευρώ στην "ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.", για παραβάσεις αναφορικά με την οργανωτική της επάρκεια και λειτουργία.

-Την επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στην - BONUS FINANCE ΑΕΕΔ με έδρα την Καρδίτσα, για παραβάσεις διατάξεων αναφορικά με την οργανωτική της λειτουργία.

Την επιβολή προστίμου 2.000 ευρώ στην "FIRST CAPITAL Α.Ε.Ε.Δ.", με έδρα την Καρδίτσα, για παράβαση αναφορικά με θέματα οργανωτικής επάρκειας.