Οικονομία

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αλοννήσου

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αλοννήσου
12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αλοννήσου Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών με σκοπό την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών Πυροπροστασίας και συγκεκριμένα, έντεκα (11) εργατών γενικών καθηκόντων κατηγορίας ΥΕ και ενός (1) οδηγού αυτοκινήτου

 κατηγορίας ΔΕ για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας του δήμου.

ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
101 ΔΗΜΟΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΔΥΟ (2)ΜΗΝΕΣ (1)ΕΝΑΣ
102 ΔΗΜΟΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ (11)ΕΝΤΕΚΑ
  ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ    
    ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ    

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.    Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.
3.    Υπεύθυνη δήλωση για τα χρονικά διαστήματα και την ειδικότητα της απασχόλησης στο δημόσιο, Ο.Τ.Α. κλπ.
4.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5.    Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.

6.    Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού (ΜΟΝΟ για υποψηφίους της κατηγορίας ΔΕ Οδηγών) καθώς και την ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας.
7.    Δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
Επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Παράταση ή σύναψη νέας σύμβασης μέσα στο ανωτέρω δωδεκάμηνο διάστημα ή μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρες.
•    Κώλυμα 8μηνης απασχόλησης δεν υπάρχει όταν ο υποψήφιος μέσα σε συνολικό χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, που γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο εργαζόμενος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω δεν υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες απασχόλησης σε φορείς του δημοσίου, όπως ορίζονται στο άρθρο 1 παρ. 1 του Ν.3812/2009 (δημόσιες υπηρεσίες, νομικά πρόσωπα, ΟΤΑ α' και β' βαθμού κ.α.).
•    Κωλύματα του Π.Δ. 164/2004:
Δεν κατατάσσεται υποψήφιος που έχει συνάψει με τον φορέα διαδοχικές συμβάσεις όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 5 του Π.Δ. 164/2004.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
 
Οι αιτήσεις και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, δηλαδή από Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 έως και την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στο δημοτικό κατάστημα-γραφείο πρωτοκόλλου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο προσωπικού (κ. Αναγνώστου Νικόλαο Τηλ. 24243-50202) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.