Οικονομία

24 θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

24 θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας
24 θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας Ανακοίνωση για την πρόσληψη για το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας « Εστία Μουσών » καλλιτεχνικού, μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, συνολικού αριθμού είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων, για διάστημα έως 9 ( εννέα ) μήνες

 και συγκεκριμένα ανά ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμό ατόμων, όπως αναφέρονται στον παρακάτω Πίνακα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης Φορέας/Υπηρεσία Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Διευθυντής Ωδείου

έως εννέα ( 9 )

μήνες

1
102 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Μουσικός Σχολής Ανωτέρων Θεωρητικών ( Φούγκα -Αντίστιξη ) -Υποχρεωτικών Θεωρητικών

έως εννέα ( 9 )

μήνες

2
103 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Μουσικός Σχολής Μονωδίας - Τραγουδιού έως εννέα ( 9 ) μήνες 1
104 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΕ Μουσικός

Σχολής

Πληκτροφόρων (Τμήματος

Πιάνου, Τζαζ Πιάνο )

έως εννέα ( 9 )

μήνες

4
105 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΕ Μουσικός

Σχολής

Πληκτροφόρων (Τμήματος Αρμονίου -Ακορντεόν )

έως εννέα ( 9 )

μήνες

1
106 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Μουσικός Σχολής Εγχόρδων (Τμήματος Βιολιού )

έως εννέα ( 9 )

μήνες

1
107 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Μουσικός Σχολής Εγχόρδων ( Τμήματος έως εννέα ( 9 ) μήνες 1
ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης Φορέας/Υπηρεσία Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
    Βιολοντσέλου )    
108 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΕ Μουσικός Σχολής Πνευστών

( Φλάουτο, Κλαρινέτο, Τζαζ Σαξόφωνο )

έως εννέα ( 9 ) μή νες 3
109 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Μουσικός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής έως εννέα ( 9 ) μήνες 1
110 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Μουσικός Σχολής Νυκτών ( Κλασική κιθάρα, Ηλεκτρικό μπάσο)

έως εννέα ( 9 )

μήνες

4
111 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΕ Μουσικός Σχολής Μουσικής

Αγωγής

έως εννέα ( 9 ) μήνες 2
112 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Μουσικός Σχολής Κρουστών (Σύγχρονη Κατεύθυνση )

έως εννέα ( 9 )

μήνες

1
113 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕ Δάσκαλος Χορού(Σχολής Μπαλέτου ) έως εννέα ( 9 ) μήνες 2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Μετά της αιτήσεως συνυποβάλλονται άπαντα τα υπό των κειμένων διατάξεων προβλεπόμενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων. Δικαιολογητικά Γενικών Προσόντων
Ειδικότερα, ο υποψήφιος με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:
1.    Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της
σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει:
α) Το Δήμο ή την Κοινότητα εις τα μητρώα αρρένων ή το γενικό μητρώο δημοτών του οποίου είναι εγγεγραμμένος ή Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο (βλ Παράρτημα)
β) Την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή τη νόμιμη απαλλαγή και την αιτία απαλλαγής.
γ) Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση, δικαστική αντίληψη, ποινική καταδίκη,
και ότι: 1) δεν καταδικάσθηκε για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, 2) δεν είναι υπόδικος που έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης Α', έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί, 3) δεν έχει , λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, 4) δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις
δ) Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οποιοδήποτε ειδικότητα στο δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ εφόσον δε, εξήλθε της υπηρεσίας για ποια αιτία.
ε) Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του, ειδικώς εάν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν μια αίτηση δηλώνοντας ρητώς την ειδικότητά τους, τον κωδικό θέσης της προκήρυξης καθώς και όλα τα απαιτούμενα προσόντα τους όπως αναφέρονται ανωτέρω και στην ενότητα Απαραίτητα Δικαιολογητικά και να την καταθέσουν στο Γραφείο Πολιτισμού , οδός Δημαρχίας 30, 2ος όροφος Δημαρχείου Νάουσας, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης, δηλαδή από 17 - 9 -2015 έως και 28 - 9 -2015, τις ώρες από 08:00 έως 14:00. Δ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της τριμελούς επιτροπής επιλογής που ορίστηκε με τη με αριθμ. πρωτ. 7865 / 27 - 8 - 2015 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, η οποία και θα συνεδριάσει στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας, Δημαρχίας 30, 2ος όροφος, στις 4 - 10 - 2015 ( περίληψη της ανακοίνωσης δημοσιεύεται 16 τουλάχιστον μέρες πριν από την οριζόμενη στην ανακοίνωση χρονολογία συνεδριάσεως της επιτροπής επιλογής, σύμφωνα με την παρ. 4 περίπτ. α' άρθρου 1 του Π.Δ. 524/80 ). Όσοι υποψήφιοι δεν υπέβαλαν τα απαραίτητα-κατάλληλα δικαιολογητικά αποκλείονται από την επιτροπή με αιτιολογημένη απόφαση. Για την επιλογή των καταλληλότερων υποψηφίων και εφόσον κριθεί αναγκαίο από την επιτροπή ενεργείται πρακτική δοκιμασία κατά τον προσφορότερο τρόπο ενώπιόν της ή από οριζόμενο από αυτήν, ειδικό εξεταστή.

Το προσλαμβανόμενο προσωπικό θα είναι αμιγώς αμειβόμενο από τα έσοδα που θα προέρχονται από το αντίτιμο των διδάκτρων που θα εισπράττει ο Δήμος Νάουσας από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας « Εστία Μουσών » και η μισθοδοσία του θα γίνεται σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Ν.4024/2011.

Ε. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να καταθέσουν εντός 10 ημερών από την ειδοποίησή τους από το ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ πρόσθετα δικαιολογητικά, τα οποία είναι τα εξής :
-    Πιστοποιητικό γέννησης
-    Αντίγραφο φύλλου στρατολογικού μητρώου τύπου Α' (για άνδρες)
-    Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας από κατάλληλη υγειονομική επιτροπή.
-    Αντίγραφο ποινικού μητρώου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ