Οικονομία

Στάση εργασίας των εργαζομένων στη WIND για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Στάση εργασίας των εργαζομένων στη WIND για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Στάση εργασίας των εργαζομένων στη WIND για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
Στάση εργασίας των εργαζομένων στη WIND για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχωρούν οι εργαζόμενοι στη WIND, με απόφαση του σωματείου τους ΠΑ.Σ.Ε.WIND, διεκδικώντας να σταματήσουν οι απολύσεις και να προχωρήσει το θέμα της υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης. Για το λόγο αυτό στις 13/10 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας κατά το διάστημα 15.00-18.00 και συνέλευση στο εστιατόριο της Λ. Αθηνών.

Το σωματείο στο κάλεσμά του αναφέρει μεταξύ άλλων: «τον τελευταίο χρόνο η διοίκηση αρνείται να σεβαστεί την απόφαση εργαζομένων σχετικά με την υπογραφή συλλογικής σύμβασης, ζητώντας μειώσεις μισθών, ενώ παράλληλα απολύει συναδέλφους μας με χρόνια εργασίας στην εταιρία. Επίσης εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη συνδικαλιστική δίωξη ενάντια στη συνάδελφό μας και μέλος του Δ.Σ. Όλγας Κολιούση.

Είναι λοιπόν σημαντικό να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τη στάση και τη δράση μας για τα μείζονα ζητήματα που μας αφορούν όλους. Είναι ανάγκη τα μέλη του Σωματείου να πάρουν την υπόθεση αυτή στα χέρια τους, χωρίς να αναθέτουν σε λίγους, ώστε η απόφαση που θα παρθεί να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή δυναμική και το αποτέλεσμα της δράσης να είναι επιτυχές».