Οικονομία

Με δύο μπλόκα έκλεισαν δρόμους οι αγρότες της Ηλείας

Με δύο μπλόκα έκλεισαν δρόμους οι αγρότες της Ηλείας Με δύο μπλόκα έκλεισαν δρόμους οι αγρότες της Ηλείας
Με δύο μπλόκα έκλεισαν δρόμους οι αγρότες της Ηλείας Με δύο μπλόκα, ένα στην διασταύρωση της Μαραθιάς στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, από τη συντονιστική επιτροπή αγροτών και κτηνοτρόφων Ηλείας και το δεύτερο στον κόμβο της οδού Αγίου Γεωργίου στον Πύργο από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, όπου έχει γίνει κατάληψη του δρόμου, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού μας ξεκίνησαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα.

Αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, θα φέρουν όχι μόνο μείωση του εισοδήματός τους, αλλά και τον αφανισμό ολόκληρου του πρωτογενούς τομέα.

Το μεσημέρι οι αγρότες από τον κόμβο Αγίου Γεωργίου, αφού πρώτα απέκλεισαν συμβολικά την περιφερειακή οδό του Πύργου, έκαναν πορεία με τα αυτοκίνητά τους και τα τρακτέρ στους δρόμους του Πύργου και επέδωσαν ψήφισμα στην Περιφερειακή διοίκηση.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Πύργου ο γραμματέας της ΟΑΣΗ Στάθης Κούφης τόνισε ότι «οι κινητοποιήσεις δεν θα σταματήσουν εδώ αλλά θα ενταθούν τις επόμενες μέρες».